6.9??? Ja mam pocit, ze ta moje vec zere 10 ci vic (nebo mam diru v nadrzi) a par litru oleje k tomu
ja celkem chapu, co myslis. Prece jen je budget, ktery se jen a jen zmensuje a to cloveka prilis nepovzbudi. Auto je holt vec, ktera neco stoji, jedna vec je totiz auto koupit, ale druha je ho pak udrzovat. A ver mi, ze s tema vecma, co si na to zatim musel koupit, je to vlastne vsechno v absolutnim poradku... myslim, ze si nemohl udelat lepe, protoze na mx5 se Ti toho nema tolik co zkazit, kor na te, co jsi koupil. A jestli si koupil svody za 7, tak jak uz rikal Jirka, pouzite jde koupit za tisicovku.
To ja jen vidim na uk forech jak lidi breci, co maj s13 a s14, jak se ty jejich CAcka a SRka kazdou chvili rozsypou a to mas pak GO motoru, pripadne GO turba, praskle svody sem, praskly intercooler tam... a to pak neni oprava za 350 korun.
Nebo z jineho soudku... kamarad si koupil fabii. Komplet predni brzdy, zadni brzdy. Zralo to olej (jakoze moje auto je v porovnani s jeho na diete), takze GO. Pak prisel na radu katalyzator... pak mu praskl vyfuk, jestli si to dobre pamatuju, takze bylo treba vymenit vyfuk. Pak najednou ejhle, je treba vymenit cepy. Pak ho nekdo sejmul na parkovisti, takze predni naraznik, mlhovky...
Takze znova rikam a stojim si za tim, s tou koupi jsi to proste vyhral.