Winie píše:no jestli mas dva hevery tak to pujde. musis si jednim zvednout auto a druhej zaprit za rameno a pomalu stahovat. idealne si tam chytni ten stahovak jeste predtim nez zacnes stlacovat tlumic, pak uz ho jen utahnes. jinak to bude trosku slozitejsi. ale nepripada mi ze by si to auto mel na seriovy vejsce jestli tam mas kratsi pruziny, tak by to mohlo jit i bez stahovaku
jardaj. píše: Tlumič dole je obyčejně stažen ve třmenu šroubem který se povolí a nápravnice se sklepne až na zem, pak se oddělává horní uchycení a tlumič s pružinou se vyndá. Z toho spodního třmenu to jde vcelku pohodlně sklepnout.
jardaj. píše:Asi takhle. Ono je nutné mít zvedlou i druhou stranu, protože když to stlačuješ dolů, tak přes stabilizátor tlačíš kolo na opačné straně dolů a to samozřejmě nejde ! Však my se domluvíme, na to jsem zapoměl upozornit. Jinak jsem to sklepl 2kg kladivem, ťuk a bylo to venku. Kdybys vzal nějaký 30 dkg tak budeš Ťukat jak švec a nic, u těžkýho se nemusíš nijak rozmáchávat a jen ťuknout. Dík za předchozí upozornění na ten stabík jsem zapoměl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 44 návštevníků