Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod jiri.l » 18 kvě 2012, 22:27

Rudy píše:
jiri.l píše:Me celkem inspirovalo toto:http://clubroadster.net/vb_forum/showthread.php?t=34847

Na mňa je to moc 'kutilské'. Ideálne zohnať niečo podobné, ale aby to vyzeralo kvalitnejšie.

Me se prave nelibi, jak je to udelane z te zlute lahve na saponat... ale jinak bych to chtel udelat podobne. Tzn. udelat to co nejlepe to jde, ale v ramci moznosti.
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod jiri.l » 19 kvě 2012, 03:17

Pred spanim jsem trochu zkousel brousit/lestit.
Jen takova "chutovka" jak bude cele ARC vypadat po procedure :mrgreen:

Obrázek
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod dopr » 19 kvě 2012, 03:31

neni nad to si pred spanim trosku "polestit" :lol:
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Příspěvekod jiri.l » 19 kvě 2012, 03:33

dopr píše:neni nad to si pred spanim trosku "polestit" :lol:

:lol: :lol: :lol: ze :lol: taky bych rek :lol:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod liborch » 19 kvě 2012, 05:36

vím o čem je řeč, přes zimu jsem si taky zaleštil na kolech
řekl bych, že je to taková terapie pro duši
Postertova princezna.
liborch

Příspěvekod widar » 19 kvě 2012, 07:35

Když už to chceš kutit, tak proč to pak nestříknout nějakou barvou? Na to by stačila i obyč barva. Pokud je ta nádobka průhledná tak si tam můžeš nechat proužek nestříknutý na kontrolu hladiny.
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod jiri.l » 19 kvě 2012, 23:45

libor: tak tak... jen ja na to nemam ani vrtacku, takze to delam ciste rucne smirglem a to cloveka zacne po chvili pekne stvat, ale je treba vytrvat :D

widar: myslis striknout tu moji co mam nebo striknout tu novou? Strikat tu moji, co mam ted nechci, protoze mi tam prekazi, takze ji potrebuju dat nekam jinam. Fouknout tu novou do nejake barvy by nebylo spatne, pravda... ale co necham tak jak je, tak se nemuze zacit loupat :D
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod widar » 20 kvě 2012, 17:35

Jasně, že tu novou, proč stříkat starou, když chceš "bastlit" novou? ;) Až se začne loupat, tak jí odrbeš a stříkneš znova, jestli ses pustil do ručního leštění, tak se přece nezalekneš trochy barvy ... můj táta říká: "Když už něco děláš, tak to dělej pořádně!" :)
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod jiri.l » 20 kvě 2012, 19:43

widar píše:Jasně, že tu novou, proč stříkat starou, když chceš "bastlit" novou? ;) Až se začne loupat, tak jí odrbeš a stříkneš znova, jestli ses pustil do ručního leštění, tak se přece nezalekneš trochy barvy ... můj táta říká: "Když už něco děláš, tak to dělej pořádně!" :)

Tim se taky snazim ridit. A prave proto se mi to nechce strikat, protoze jak se to zacne loupat, tak to svedci o tom, ze jsem to "poradne" neudelal :D ale uvidim jak to dopadne, prece jen jeste nemam ani tu nadobku, takze polemizovat nad tim, jestli je ve spatne barve, ted jeste nemusim :mrgreen: uz aby bylo po zkouskach!!!!!!! :x
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 23 kvě 2012, 02:25

Tak dneska jsem se venoval ARCcku, abych vydechnul po zkousce :D
Zatim vypada takto:
Obrázek

Uz je dobrouseno (zacinal jsem 240, coz trvalo asi nejdele, protoze jsem obrusoval ty vsechny sracky za ta leta. Pak 400, 600, 800 a pak na mokro 1000, 1200, 1500). Neni to uplne dokonale, protoze jsem se s tim az tak prilis nepatlal.
Kazdopadne jeste je treba hodne lesteni... ten levy kloub je uz hodne zrcadlovy, pravy kloub neni lesteny vubec a ten prostredek je tak napul :)
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora