Tak jsem konečně spáchal pár fotek a mohu i já ukázat náš rodinný přírůstek (02/2010) :
NB-FL 1,6 r.v. 2001, tachometr 87 800 km. Splňovala moje požadavky, podle kterých jsem emixku sháněl - tedy stříbnou barvu (tady přicházela do úvahy i tmavošedá metla), interiér v kůži, posilovač, el.okna, oblouky, atd...
Čerstvě dovezená přes autobazar ve Velkém Poříčí z Itálie, kde byla jediným majitelem italská kočka Simona
Vzhled karoserie byl tím ženským elementem trochu ovlivněn, prasklinky v laku nárazníků svědčily o dost těsném parkování
"Můj mechanik" se kloní k názoru, že stav km odpovídá, motricky dobře zajetý stav
Serviska to jenom potvrzuje. Bez rzi, stroj jezdil v Toskánsku, a podle všeho jen v létě.
Takže po koupi byly provedeny rozvody, preventivně nová vodní pumpa. Dány nové zadní gumy š.205 (vpředu zůstaly původní 195-ky Potenzy)
Abych i já přiložil ruce k dílu, přidělal jsem nenápadný černý grill, spravil trochu unavené zámky
střechy a vyměnil teleskop antény, protože původní byla trochu deformovaná a nevysouvala se celá.
Specielně jsem improvizoval u vymýšlení úchytu přední RZ, výsledek se mi ale moc líbí
Právě došlo i na přelakování obou nárazníků. Pořád jsem přemýšlel o nových kolách 16-kách, ale víc a víc se mi líbí tyto stávající ráfky 15", italské firmy Radius, které sem celkem pasují..
Po sezóně dojde na jejich renovaci.
Jinak na žádné "bodykity" nedojde, dodám však horní rozpěru, určitě i jinou koncovku výfuku ..
Navoskováno, vyfoceno.. teď už si budu celou investici přetavovat na radost, která doufám dlouho vydrží