Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod Xcriss » 23 kvě 2012, 07:21

No ja cumim :shock: To snad neni ani to stejne sani :lol: Good job 8-)
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET

PRO VÍCE INFO -> kristian.tomala@afimocz.cz

Obrázek LIKE US ON FACEBOOK!
Xcriss

Příspěvekod jiri.l » 23 kvě 2012, 16:57

Diky! Jsem rad, ze to jde poznat :D zitra po zkousce zas na nem trochu zapracuju, mozna uz bude i hotove. Nemuzu se dockat, az vymenim tech par ohavnych gumovych hadic za tuhle zrcadlovou nadheru :mrgreen:
Vcera jsem jeste stihl sundat nadobku na ostrikovace, protoze me uz tam tak hrozne stvala, ze jsem si rekl, ze radeji budu jezdit par dni bez ostrikovacu, nez abych tam tu mrchu furt mel :lol:

Takova ludra to je :shock: reknu Vam, to je hnus velebnosti :D Dale jeste pracuju na jinem vedeni OCT, protoze to vedeni, co jsem do ted mel, je absolutne na prd a nechyta vubec nic (jakoze ta pruhledna zahradni hadice je furt jak nova, tzn. zadny sajrajt tama nejde). A jako bonus jsem si nasel material na odstiteni svodu, dalsi takova nizko nakladova DIY vec :)

Obrázek
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod jiri.l » 24 kvě 2012, 15:31

Tak mam zkousce a misto toho, abych si uklidil ten neskutecny bordel v pokoji, tak sem sel delat veci na aute (jak jinak). Pristi zkouska az pristi patek, takze si dam trochu oraz :mrgreen:

Takze predni coilovery uz maji poradnou vsrtvu acfka... pak prijdou na radu zadni a zitra mi uz snad dorazi postou ty stahovaky, at je muzu nahodit na auto :P jak ja se tesim!!!!!!
Ted takto kempi v kuchyni (spolubydlici musi mit ze me radost, smradu vsude... ikdyz po tom, co jsem tam strikal cam cover je tohle nic :lol: )

Obrázek
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod kousmen » 24 kvě 2012, 16:47

Co je to ACF? A na co stahováky? Ináč samozřejmě supr coilovery, těším se na reference. ;)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Xcriss » 24 kvě 2012, 17:55

ACF - sprej k antikoroznimu osetreni, DW doporucuje ho pouzit pred nahozenim coiloveru ;)
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET

PRO VÍCE INFO -> kristian.tomala@afimocz.cz

Obrázek LIKE US ON FACEBOOK!
Xcriss

Příspěvekod jiri.l » 24 kvě 2012, 20:21

kousmen píše:Co je to ACF? A na co stahováky? Ináč samozřejmě supr coilovery, těším se na reference. ;)

Ten ACF je vyfoceny na 26 strance tohoto topicu :) jak psal Kristos, je to proti korozi. DW doporucuji na coilovery namatlat cokoli, co je ochrani... tak jsem se ptal na tohle a pry super. Stahovaky jsem obednal na to, abych mohl vytahnout tlumice s pruzinama, co tam mam ted. Budu to delat pred barakem s omezenym naradim, tak jsem si rikal, ze 9 liber s postou za tuhle "vymozenost" rad dam, aby s tim nebyl takovy problem.
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod kousmen » 25 kvě 2012, 11:09

Ahá. BC prý má dobrou antikor. ochranu, ale když to seženu, tak bych je taky radši ještě cáknul. Dobrej tip, díky. ;)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod jiri.l » 25 kvě 2012, 13:05

Vsechny (nebo vetsina) coiloveru jsou pozinkovane, takze ciste teoreticky by nemeli korodovat. Ale kdyz si to muzu pojistit sprejem za nejake tri ctyri stovky, tak pri cene tech coiloveru to rad udelam :lol: ja jsem to delal dukladne, tzn trochu jsem coilovery rozebral a dukladne nastrikal. Pry je ale staci vzit, nasprejovat a namontovat. Pak je jeste dobre je timhle vzdycky striknout jednou za pul roku az rok.
Neni vubec zac! :)
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 26 kvě 2012, 21:39

Tak jsem dneska zacal pracovat na te nadobce na vodu do ostrikovacu. Nadobka je uz skoro hotova, ted jen vymyslim vedeni kablu a hadicek. Vsechno tentokrat dukladne fotim, abych to tu pak mohl hodit na forum... prece jen to pak ti, ktere ta nadobka stve jako me, budou mit o neco lehci :)
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 26 kvě 2012, 23:10

Jen takova jedna pro srovnani... ta nova neni zadna high tech vec, prave naopak :D puvodne jsem chtel cernou, ale vubec se mi nechtelo hledat, tak jsem koupil tuhle a prece jen ta nalepka ji dala takovy hezky finishing touch :lol: (jinak teda ta flaska je od vody do ostrikovacu - cena 1 libra vcetne toho modreho koncentratu, co byl v ni :mrgreen: )

Obrázek
Naposledy upravil jiri.l dne 26 kvě 2012, 23:16, celkově upraveno 1
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora