Díky za pochvalu, potěší to když vím že práce nebyla k ničemu co jsem na tom odmakal
Winie píše:jako je to hezky, ale cerna byla lepsi a uz si konecne neco udelej s tou geometrii predni napravy
Je to pár dní co jsi to řešil, dej mi trochu času proboha
V sobotu jsem už to malem měl, ale nakonec nebyl čas. Každopádně je to v plánu jako další věc hned jak bude čas
Pochtli píše:kola
ale barva sedaček konečně ladí s barvou auta
Na kolik ta fólie s lepidlem nakonec vyšla? Kolik m2 fólie jsi vyhodil, než jsi vychytal co a jak?
Kola se ti líbí já vím
Folie se dá sehnat do 4tis kč a jelikož je mx5 bez střechy tak neni potřeba toho tolik a moje výpočty předběžné (8x1,5m) se zdály být tak akorát. Naštěstí jsem nic nevyhodil, pokazil jsem akorát jedny dveře a ty možná budu řešit jinak než znovupotažením tak jsem se vlezl do tech 8m
riderhenry píše:Je to super, i kdyz vic by se mi libila proste normalni bila
Kazdopadne lepit bych to nechtel, vydrzel bych tak hodinu a pak bych to cele vzteky roztrhal
No taky jsem se toho trochu bal, ale nakonec to šlo. Jsem celkem nervák, ale stal se zázrak a nic jsem neroztrhal a povedlo se docela
widar píše:Vypadá to zajímavě, palec nahoru
Ale to lízátko bych možná nechal černé
Díky
Měl jsem prvně nechane v černé zrcátka, lip a zadní kufr, ale je to rozhodně lepší celé v barvě. Není to tak rozhádané a jako celek to vypadá lépe. S lipem v barvě to vypadá jakoby mohutněji ten čumák a níž než když to bylo v černé.
dopr píše:Wow, libi se mi to moc
Ty voe za nejakeho 3/4 roku jsi to auto zmenil temer k nepoznani
jj
A to na tom mám nejraději. Když si auto upravím podle svého, decentně a přitom uplně změní vzhled