Pavel260: Ja sem jel první a udával tempo, jestli by někdo měl mít blbej pocit, tak sem to já

Zed: Líp bych svoje pocity nevyjádřil...veliké díky za pomoc a za podporu při řešení celý bouračky. Fakt mě to pomohlo.
Nakonec se ukázalo, že má Mazda hnutou kastli a to celkem hodně. Dveře nesedí ani na jedné straně, je hnuté přední okno, boule v motorovém prostoru a prazích. Palubovka je na výměnu atd atd atd...Celková oprava se vzhledem k rozsahu poškození jeví jako nesmysl. Jelikož nemám prostory na skladování nepojízdného auta a hlavně energii, čas ani náladu auto rozprodávat na díly, rozhodl jsem se využít nabídky Oty a prodat mu auto tak jak je s minimálníma starostma s čímkoliv. Sice bych možná při rozprodeji dostal víc peněz, ale nechci absolvovat několika měsíční dobrodružství a následnou likvidaci zbytku...
Doma mě zbylo origo saní bez váhy vzduchu a sada slušivě chromových origo 15" Enkei, které budu prodávat. Kdyby měl někdo zájem, objeví se zanedlouho v inzerátech, nebo pište SZ

Mazda byla (hrozný o ní mluvit v minulém čase) mým jediným autem a tak teď budu řešit auto na denní ježdění.
Na Mazdu jsem rozhodně nezanevřel a jsem přesvědčenej, že to nebyla moje poslední MX5. Na to mě mrška přirostla moc k srdci. Doufám, že se co nejdřív potkáme na klubovém sraze nebo na Miata Cupu!