Jamesova NA (jméno se vymyslí časem :) )

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jamesova NA (jméno se vymyslí časem :) )

Příspěvekod LordJames » 05 črc 2012, 00:45

Mazdičku mám tejden a už jsem už to přišlo....narval jsem kufr do vrchu, zabouchnul a hele, klíče nejsou v kapse? wtf? takže asi budou v kufru...k tomu se ještě přidalo to, že jsem se nějak nedostal k tomu, abych náhradní klíč sundal z kroužku a nechal doma, takže se mi v kufru válely rovnou (všechny) 3 klíče zle si kámoši ťukali na čelo, když jsem jim pravdivě odpověděl na otázku, jestli mám, případně kde, náhradní klíč a když jsem jim řekl, že klíče mám dokonce 3, ale....tak už se pomalu váleli po zemi. No a když jsem se pochlubil, že mám v kaslíku čudlíček na otevření kufru, kterej ale funguje jenom s klíčkem v zapalování, tak už jsem se musel smát i já Po chvilce přemejšlení jsem teda sundal kryt pod volantem, abych očíhnul situaci s drátkama, pak jsem oddělal středovej sloupek (naštěstí byl kaslík ve středovym sloupku vyjímečně odemčenej) a začal se sám sebe ptát, jestli je servo na otevírání kufru na 12V...no co, nic se tím zkazit nemůže, tak jsem poprosil kámoše, aby mi půjčil baterku...neměl klíč na odmontování krytu, takže baterku nebylo možný vyndat. Přišel a povídá: "ty vole, tak si vyndej svojí,ne?"...já se na něj tak podíval a odpověděl jsem: "nechceš vědět, kde ta baterka je, že ne? "...přišla na řadu konzultace se Svejky.tomem a následná demontáž plechu za sedačkama. Jenom jsem oddělal poslední šroubek (beztak bych se tamtudy ke klíčkům přes rezervu a plno věcí nedostal), přiběhl kámoš, že se mu tu baterku podařilo dostat. Chvilka napětí...drátky od serva v kufru na baterku...nic...tak prohodit + a -...cvak, kufr nadskočil. Takovou úlevu už jsem dlouho nezažil

Poučení: jestli nemáte v kufru servo na otevírání a občas se vám stane, že si neuvědomíte, kde máte klíčky, určitě si ho pořiďte

Já vím, jsem pako, ale aspoň je zase co vyprávět. Škoda, že mě nenapadlo fotit. Byl jsem docela dobrá atrakce, uprostřed náměstí plnýho lidí :D
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Henges » 06 črc 2012, 19:56

Tak aspoň byla sranda co :-D
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod kousmen » 09 črc 2012, 19:32

Krásnej příběh. :lol:
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod LordJames » 09 črc 2012, 20:41

taková story ze života,no :) hlavně, že to dobře dopadlo, na to se pak hezky, s úsměvem vzpomíná :D
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Winie » 09 črc 2012, 21:49

a proto je v podlaze kufru takova zatka, kterou vyrazis a dostanes se do kufru pro klicky :lol: pripadne kdyz budes hodne sikovnej, tak si zatazenim za tahlo od zamku otevres kufr ;)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod LordJames » 10 črc 2012, 09:24

Dobry vedet, volal jsem i Svejkymu, ale ten mi poradil jen odsroubovat plech za sedackama :)
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod LordJames » 18 črc 2012, 18:48

Tak znacky uz pro me na urade meli pripraveny a napsany v technicaku...tim, ze to byl dovoz. Takze to budu muset nejak poresit, v tom miste, kde je znacka ted, se mi vubec nelibi. Pridavam par fotek z dnesni cesty z prace :)
Přílohy
2012-07-18 17.27.04.jpg
2012-07-18 17.26.53.jpg
2012-07-18 17.23.48.jpg
2012-07-18 17.23.28.jpg
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod martin_71 » 18 črc 2012, 21:42

Pekne... poresil jsi nakonec nejak to denni sviceni? nebo se mi jen zda, ze ti ty parkovacky sviti nejak vic..?
'96 Cosmo / Koni Sport / BBK
martin_71

Obrázky: 0

Příspěvekod LordJames » 18 črc 2012, 22:59

DEnni sviceni je v reseni porad. Dneska se to poresilo, ale tak napul, zatim jsem koupil bomba LED zarovky, jenze pak se ozvala kamoska a ja musel na pivo, tak nebyl cas je tam dat. Slibuju, ze zitra je tam hodim a zdokumentuju rozdil :) Akorat me nastve, jestli ty LED zarovky ted pomuzou, ja pak koupim "smoke" cerny parkovaci svetla, v tech ty LED zarovicky videt nebudou a ja pak budu s resenim denniho sviceni zase na zacatku :-D
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Zed » 19 črc 2012, 08:44

Auto krásný, vypadá pěkně zachovale.
Jen ta tlustá podložka pod přední RZ působí divně, jak kdyby měla miata bradavici :)
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora