Mazdičku mám tejden a už jsem už to přišlo....narval jsem kufr do vrchu, zabouchnul a hele, klíče nejsou v kapse? wtf? takže asi budou v kufru...k tomu se ještě přidalo to, že jsem se nějak nedostal k tomu, abych náhradní klíč sundal z kroužku a nechal doma, takže se mi v kufru válely rovnou (všechny) 3 klíče zle si kámoši ťukali na čelo, když jsem jim pravdivě odpověděl na otázku, jestli mám, případně kde, náhradní klíč a když jsem jim řekl, že klíče mám dokonce 3, ale....tak už se pomalu váleli po zemi. No a když jsem se pochlubil, že mám v kaslíku čudlíček na otevření kufru, kterej ale funguje jenom s klíčkem v zapalování, tak už jsem se musel smát i já Po chvilce přemejšlení jsem teda sundal kryt pod volantem, abych očíhnul situaci s drátkama, pak jsem oddělal středovej sloupek (naštěstí byl kaslík ve středovym sloupku vyjímečně odemčenej) a začal se sám sebe ptát, jestli je servo na otevírání kufru na 12V...no co, nic se tím zkazit nemůže, tak jsem poprosil kámoše, aby mi půjčil baterku...neměl klíč na odmontování krytu, takže baterku nebylo možný vyndat. Přišel a povídá: "ty vole, tak si vyndej svojí,ne?"...já se na něj tak podíval a odpověděl jsem: "nechceš vědět, kde ta baterka je, že ne? "...přišla na řadu konzultace se Svejky.tomem a následná demontáž plechu za sedačkama. Jenom jsem oddělal poslední šroubek (beztak bych se tamtudy ke klíčkům přes rezervu a plno věcí nedostal), přiběhl kámoš, že se mu tu baterku podařilo dostat. Chvilka napětí...drátky od serva v kufru na baterku...nic...tak prohodit + a -...cvak, kufr nadskočil. Takovou úlevu už jsem dlouho nezažil
Poučení: jestli nemáte v kufru servo na otevírání a občas se vám stane, že si neuvědomíte, kde máte klíčky, určitě si ho pořiďte
Já vím, jsem pako, ale aspoň je zase co vyprávět. Škoda, že mě nenapadlo fotit. Byl jsem docela dobrá atrakce, uprostřed náměstí plnýho lidí