od IvanGS » 19 črc 2012, 10:13
Po několika intermezzech jsem si ve svých 52 letech uvědomil, že k radosti za volantem nepotřebuji stovky koní, stejně jsem je nevyužíval a užíval si zatáček. A také to, že co potřebuji, umí Mazda MX-5 lépe než cokoliv jiného a mnohem levněji. Jak víte, začal jsem sbírat informace teprve nedávno s cílem koupit MX-5 na jaře - přes zimu něco našetřím a bude čas něco pěkného v zahraničí sehnat. Ale všechno je jinak. Objevil jsem inzerát, který mne zaujal, požádal nezávazně o informace a to rozhodlo. Nakonec šlo o minuty aby mi auto neuteklo, ale včera to dopadlo a přiznám se, že jsem snad nikdy nebyl tak šťastný z uskutečněné koupě auta. Tak tedy:
NBFL, 1.8., 2003, koupeno v ČR, servis Mazda, servisní knížka, CZ manuál, jediný majitel. 6-tikvalt, samosvor, kůže, centrál na DO, el.okna, 16" kola atd., za příplatek hardtop, zadní křídlo, přední spoiler, držák přední SPZ, ochranné oblouky za sedadly, zadní lakované "zástěrky", výfuk, koberce (původní výfuk i koberce jsou k autu také), možná jsem na něco zapomněl. Ale co je nejlepší, auto má najeto necelých 18 tisíc km a je v doslova exkluzivním stavu, skoro jako nové. Nikdy nebylo v myčce, ježděno jen v létě a jinak stálo v suché garáži. Poslední třešničkou na dortu je, že prodávajícím je Petr Spálený, kterého asi znáte a s touhle Mazdou (jen jinými koly) je dokonce vyfocen na obalu svého CD Jackpot.
Auto budu mít doma o víkendu až připravím místo v garáži, ale hrozně se těším až hned vyrazím do Orlických hor a na nějaké setkání s MX-5 nadšenci.
- Přílohy
-
-
-
Nejkrásnější NBFL na světě!