Kousmen - zvelebené je dost, víc už to skoro nejde. Takže spíš něco čemu se u mobilů říké personalizace, vtisknout tomu něco osobního, co se líbí třeba jenom mně. I na to přijde čas, ale musím se rozkoukat a budu hodně přemýšlet než z auta něco sundám. Zatím vážně uvažuju o tom kitu sání s KN filtrem a jiném volantu.
Pavel260 - Já jsem z Bolehoště
!
Křídlo, spoiler... Že bych to rozprodal na náhradní díly
?
Nevíte o nějaké plachtě aby se na auto v garáži neprášilo? Lehká a prodyšná, nic proti dešti. A prosím o radu s tím rozvoďákem.
Ještě se musí vymyslet jméno, moje motorky mají duši, tím pádem jméno a MX-5 je to samé. Soused na mě od včerejška volá "Ahoj Hirohito", je fandou Harley Davidson a amerických aut a když jsem mu řekl že MX-5 se dělá v Hirošimě, prohlásil, že "Evidentně nebyla mise dost úspěšná". Ale jinak zlatej kluk, kolega v práci, šikovný veteránista, jezdíme spolu léta na motorkáchach. Má Morgana a už se těší až vyrazíme.
Víte co mne překvapilo? Včera jsem se v tom autě svezl, jen 4 km, poprvé jsem seděl v MX-5. Je to nízké, ale kupodivu je uvnitř dost místa (mám 178 cm a 93 kg), všechno je tak nějak přirozeně po ruce a jako bych v tom už někdy seděl, takové to "slečno, my se určitě odněkud známe". A čekal jsem daleko větší drncání, Byla to dost mizerná okreska, ale podvozek žehlil díry dokonale a přitom se nic neklepalo, nic nevrzalo...