IvanGS - moje nová láska NBFL

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: IvanGS - moje nová láska NBFL

Příspěvekod IvanGS » 26 črc 2012, 10:48

To máš určitě pravdu. Tak mám aspoň tip na další investici:-)
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod riderhenry » 26 črc 2012, 11:18

Takovy rozdil ve vaze muze mit stejny efekt, jako treba 70-140kg odpruzene hmotnosti - tzn. rozdil muze byt stejny, jako kdybys vezl spolujezdce a jeste k tomu nakup, a to uz je znat opravdu hodne! Sam mam zkusenost jako Vavris - mel jsem bezne tezke zimaky a vzdycky po prezuti na letni kola jsem pocitil obrovsky rozdil, kupodivu hlavne pri prejizdeni nerovnosti.
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod MAXsport » 26 črc 2012, 11:40

1kg rotační hmotnosti = 6kg na kastli
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod Vavris » 26 črc 2012, 12:07

nelze zobecňovat... je tam spousta proměnných - poměr odpružené, neodpružené hmotnosti, umístění rotačních hmot (stervák bude mít jiný dopad, než kolo), vzdálenost rotační hmoty od osy otáčení...

Prostě to je jen nejlepší úspora kilogramů - to nám musí stačit :mrgreen:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod IvanGS » 26 črc 2012, 13:16

Všechno je jasné, díky, hlavně že vím že mám rezervy. To auto není žádný dravec, ale když se přidá pár koní a ubere pár kilo na kolech, mělo by to být znát. Takže kromě sání a svodů budu hledat i lehká, pěkná kola:-).
IvanGS

Příspěvekod seatik » 26 črc 2012, 15:13

IvanGS píše:V půl sedmé jsme vyrazili směr Polsko, dali si v Kudowa smaženého pstruha a zase zpátky. Trochu jsme zkoušeli co můj Červenáček a Zámkův Morgan v zatáčkách, ale spolujezdkyně, jedna těhotná (naštěstí ne moje) nadávaly, tak jsme dorazili výletním tempem. Přesto - PARÁDA!

Zrovna ped chvilkou sem vezl zakaznikovi masazni panel do sprchoveho koutu mazdickou..pan mi ji pochvalil a otazal se,zda by mi zajimalo,co ma on v garazi...uplne ten samej zelenej morgan jako tady,jen mel vetsi pavuciny na kolech...pak sem si sedl na zadek,protoze rika ...ja jsem designer tohoto vozu,ja ho stvoril :) p.Syka se jmenuje,tak ti to mozna kamarad potvrdi :) pry jich uz moc nejezdi,takze celkem raritka :P
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod IvanGS » 26 črc 2012, 15:23

Nechci dělat chytrého, ale MORGAN je anglické auto, které se vyrábí asi 70 let v Anglii. Železný rám, na něm dřevěná konstrukce, ke které je připevněna ocelová karoserie, dveře atd. Zadokolka, vpředu motor, dávají se různé od 2-litru Forda, přes Rover až po 8-miválce. V Čechách se po revoluci dělala vzdáleně podobná auta pod názvem GORDON s laminátovou karoserií. S tím jsme s kamarádem jezdili také a máš pravdu, těch se moc nevyrobilo a toho by mohl pan Syka navrhovat...
Přílohy
Gordon.jpg
IvanGS

Příspěvekod seatik » 26 črc 2012, 17:24

Jezis,mas pravdu,pardon :oops: Nejak se mi to popletlo,ma tam gordona. Jen mi prave pak rikal,ze na vystave ve Frankfurtu budil vetsi zajem Gordon jak Morgan...to sem to pekne teda popletl,tyhle auta se mi porad pletou :D :oops:
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod Pavel260 » 26 črc 2012, 17:36

Ivane, prosim te, kam jezdis na technickou ? ja zatim slysel ze v okoli jaromere je to jedna potvora za druhou. pristi tyden me to ceka. chci to legalne, to bez debat ale nepotrebuji "ten vyfuk ma homologacni stitek kde ? " a podobne :D jinak doufam ze brzo naplanujem nejakej sraz ;)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod IvanGS » 26 črc 2012, 21:48

Pavle, jezdím do Třebechovic. STK tam mají dva moji známí, sice mi nic neodpustí (jednou mi nesvítilo světlo u motorky, dal mi svoje auto ať si sjedu pro žárovku a mezitím to rozdělal), ale vždycky zavolám, domluvíme hodinu a jsem obvykle očekáván, vyjímečně stojím ve frontě. Kluci jsou motorkáři, fandové do aut, pokecáme, je to tam takové příjemné. Kdybys chtěl, můžu tam brnknout.
IvanGS

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora