od IvanGS » 10 srp 2012, 22:19
Mise za dokumentací k autu dokončena. Přišel jsem z práce, vyleštil karoserii a vydal se do nedaleké Výravy, kde jsem se měl sejít před koncertem s Petrem Spáleným. Ještě tam nebyl, od 20.00 zpíval Václav Neckář a on až po něm, s kamarádem a jeho Morganem jsme tedy dali 80 krásných kilometrů a po 21.00 jsme byli opět ve Výravě. Pořadatel mne ohlásil, byl jsem očekáván. Do koncertu byl čas tak jsme pokecali, dostal jsem druhý klíč, barvičku na opravu laku a dozvěděl se, že by Mazdu neprodal nebýt problémů se zády. P. Spálený mi podepsal CD Jackpot, na kterém je s Mazdou vyfocen a které bude součástí zmíněné dokumentace. Na otázku, zda si chce auto prohlédnout, řekl že raději ne, protože by ho to příliš dojalo, Mazda pro něj hodně znamenala. Rozloučili jsme se, u auta jsme s kamarádem ještě pokuřovali a najednou přišel P.Spálený k plotu, kde auto stálo. Asi se s ním v duchu rozloučil, ještě jednou jsme se pozdravili, já ho ujistil, že bude v dobrých rukou a vydali jsme se k domovu.
Jo, a snad mám na poště odhlášené papíry, takže příští týden by mělo být všechno hotové...
Nejkrásnější NBFL na světě!