Tak to je ještě hodně málo na to aby si dovolila žrat tolik oleju Na mojí ale taky pozoruju že si celkem taky vezme olejíček na konci března sem měnil olej a po ujetí 1500-2000km je na rysce o cca 5mm mín což sice není až tak hrozné ale na to že je po lehké GO
Tak ono zalezi, na co je clovek zvykly.. ja mam odepinani okna jako soucast ritualu a vubec mi to nevadi:-) navic muzes jezdit s natazenou strechou a odepnutym oknem, coz neni od veci treba v horku na dalnici (pri absenci klimy..) Ono to odepnuti a ulozeni slidy zabere navic mozna minutu..
Ja na tu svoji odepinacku se slidou nedam dopustit.Kdyz to fakt fest pali,tak natahnu strechu,otevru bocni okna vcetne sundam to zadni a parada,uvnitr cockpitu vzduch turbuluje minimalne...to rozepinani mi za to stoji
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno Subaru BRZ 2.0 WRB MT new Subaru Forester XT 2.5T 2007
Mě taky nejhůř do dvou let čeká nová střecha, tak neuděláme nějaký GB z GB? To pak tuším vyjde na necelých 5k. Jinak pokud to půjde tak se pak chystám ke sklu přišít zip a dát ho místo slídy.