23.4.2010 se mi zasadnim zpusobem zmenil zivot, splnil jsem si svuj nejvetsi sen. Ve svych 20 jsem si koupil sve prvni auto - Mazda MX-5 NBFL 1.8 black, kozeny bezovy interier, dreveny paket NardiTorino, bohuzel bez manualni klima (alespon je milacek lehci
), ale zato vyhrivane sedacky, 5-ti kvalt, medved-block (
), okenka a zrcatka v elektrice, sportovni podvozek, ladeny vyfuk s dvojitou koncovkou. Na fotkach jsou kola AEZ, majitel mi je nabidl za symbolickou cenu 6000, ja si je vsak nevzal, protoze vypadaji uplne stejne az na to prosroubovani, mam k nim original Mazda MX-5, dale jsou na fotkach sjete pneu, od majitele jsem dostal zdarma navic set Goodyear Eagle F1 (195/50 R15), auto drzi jako prilepene, na suchu to nejsem schopny utrhnout. No a jak jsem k ni prisel? =) Od zacatku roku jsem kazdy den projizdel v prumeru tak 2 hodiny servery sportovnivozy.cz, sauto.cz, tipcars.cz, cars.cz a jednoho krasneho dne se tam objevil tento kousek. Jediny majitel v CR si ji dovezl s Hannoveru od historicky prvniho majitele, ktery ho prodal kvuli financnim tezkostem, dokonce pry plakal, kdyz s ni majitel z plzne odjizdel a poprave mu to i verim
Majitel, od ktereho jsem mazdicku koupil, je sef reklamni spolecnosti, celkem v baliku, ale naprosto skvely chlap, moc jsme si rozumneli. Nevahejte me bombardovat otazkami, moc rad vsechny zodpovim =) Zatim sem nahodim fotky co mam od majitele, jinak auto jsem koupil za 155.000,- KC i s hardtopem, ktery je opet dovezen z DE, konkretne Mnichov. Momentalne na nem mam hardtop, doufam ze pristi vikend se na rychlo stavim na chate a hodim ho do garaze, protoze je venku je naprosto nadherne, ale muzu rict, ze s pevnou strechou Mazdicka pusobi jako prekrasne kupatko
tady jsou dve moje prvni fotecky pri ceste z plzne do prahy
omluvte spatnou kvalitu, foceno iPhonem