IvanGS - moje nová láska NBFL

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: IvanGS - moje nová láska NBFL

Příspěvekod IvanGS » 21 srp 2012, 16:23

Dojel jsem, ale auto muselo zůstat za plotem...
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod PavelV » 21 srp 2012, 19:55

Akce (Miatacup) musela být omezena. V areálu bylo padesát aut a z toho možná patnáct aut se přijelo jen podívat. Za auta v areálu jsem připlácel 8 tisíc Kč. Příště bude vjezd do areálu Vysokého Mýta kromě účastníků a doprovodných vozů zakázán úplně. Je mi to líto, ale není to z mé hlavy.
PavelV

Příspěvekod IvanGS » 21 srp 2012, 22:19

Já si nestěžuju, i tak jsem si to užil, seznámil se s pár lidmi, viděl super auta... Jen je myslím škoda, když přijede někdo s MX podívat se na kamarády, zaparkuje a zase odjede, že to není možné, stovku za takové "parkoviště" klidně dám, kamarád s Morganem raději po 15-ti minutách odjel, nechtěl nechat auto bez dozoru. Ale chápu že to tak je a respektuji to. Jsem členem dvou motoklubů a zdá se mi, že parta kolem MX je bezva, takže pohoda a těším se že se zase někde potkáme.
IvanGS

Příspěvekod PavelV » 22 srp 2012, 10:20

Nemůžeme vybírat při tom všem blázinci ještě peníze za parkovné. Chápu že je nepříjemný nechat auto na veřejném parkovišti bez dozoru, ale není to sraz, jsou to závody (i když velmi amatérské). Tento problém se týká pouze akce ve Vysokém Mýtě, všude jinde zatím není problém a diváci i jejich stroje jsou vítáni.
PavelV

Příspěvekod IvanGS » 27 srp 2012, 13:36

Mazda po servisu - vyměněn rozvodový řemen, olej + filtr, brzdová, spojková kapalina, vyčištěn chladič, celková prohlídka,dělali to v Mazdě v Hradci Králové, mj. mechanik MX-5 má. Cena nakonec nižší než jsem očekával (a než mi psali na dotaz), přístup příkladný, auto bylo hotové na čas, řekli že tak zachovalou NBFL snad ještě nedělali. Zatím spokojenost bez připomínek a tak by to mělo být.
PS: A věnovali mi i přílohu EVO věnovanou MX-5 :P
IvanGS

Příspěvekod IvanGS » 28 srp 2012, 15:06

Průšvih - budu se muset s Majdou rozloučit... Sice jen na 10 dnů, ale i to je dlouho. Ale čeká nás dobrodružství v podobě putování rumunským Banátem se zapadlými českými vesničkami na legendárních Hondích opicích Monkey a Gorilla a jejich replikách, 8 motorek, 3000 km po silnicích i divočinou. S MX mají mnoho společného - nejzábavnější zadokolka mezi motocykly, malá, lehká, poloviční počet sedadel oproti běžným motorkám, pomyslíš na zatáčku a už je v ní složená, driftuje na požádání, někdy i bez něj...
Přílohy
051.jpg
IvanGS

Příspěvekod radep » 28 srp 2012, 16:44

A Banát :-) před měsícem jsem tam zrovna byl... bohužel bez auta tedy...
NB 1.8, 1999, LSD, brdzy: Hawk HP+, EBC UPS, BF307+, Motor: komplet GO (YCP písty, Hastings kroužky)
radep

Příspěvekod IvanGS » 28 srp 2012, 16:51

To nemáš čeho litovat, já bych tam autem nejel, jedině na motorce, zatím jsem tam vždycky byl na velkém enduru, teď poprvé na opici, což je na drncání taky podobné MX-5...
IvanGS

Příspěvekod radep » 28 srp 2012, 23:23

Tak na druhou stranu máš pravdu... autobus píchnul dvě gumy cestou do jedné vesnice :-) Kam tam jedeš? My jsme byli ve Sv. Heleně a Eibentálu...
NB 1.8, 1999, LSD, brdzy: Hawk HP+, EBC UPS, BF307+, Motor: komplet GO (YCP písty, Hastings kroužky)
radep

Příspěvekod IvanGS » 29 srp 2012, 11:30

Teď jen Sv.Helenu, vede tam asfalt a větší díry na 8" kolech by mohly mít fatální následky:-). Možná Rovensko, tam vede 13 km lesní cesta, ale pěkná. V Eibenthalu jsem byl kdysi, hodně jezdíme do Gerníku. Ale teď se zdržíme se jen 2 dny a frčíme dál podle Dunaje, pak na severovýchod na 67C z Novaci do Pionýráku (kdysi nádherný, byť trochu drsnější skalnatý offroad, teď už asfalt), odtud Sarmizegetusa s římskými vykopávkami a nakonec budeme brouzdat v trojúhelníku Oradea-Cluj-Sebes, tam bude šotoliny víc...
IvanGS

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora