IvanGS - moje nová láska NBFL

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: IvanGS - moje nová láska NBFL

Příspěvekod IvanGS » 16 zář 2012, 19:18

Dnes odjela přítelkyně na služebku, tak jsem dal 220 km po Orlických horáchy. Místy děravá silnice, jeden 20 km úsek v Polsku dokonce offroad, omlouval jsem se Mazdě za týrání, udělal jsem chybu že jsem jel podle GPS po "hlavní" a ne po příhraniční silnici. Kdysi hlavní byla, ale pak Poláci udělali nádherou silnici podél hranic a tuhle neudržují. Odměnou byla právě příhraniční silnice z české i polské strany, nádherný asfalt, zatáčky, malý provoz, horská panoramata, užíval jsem si to já i Mazda a nechyběl nám ani kůň, tohle je přesně to správné prostředí:-). Marně vzpomínám, kde jinde v republice je stejně krásný úsek, kdo tady ještě nebyl, doporučuju a rád provedu.
Přílohy
DSCN2222.jpg
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod IvanGS » 18 zář 2012, 23:01

Už se mi stýskalo po přítelkyni Drákule, dnes končila v Úštěku a měla se přesunout do Roztok, tak jsem ji zajel aspoň pozdravit. Bylo z toho 400 km za volantem MX-5, zčásti méně zábavných za kamiony ale hodně i po zakroucených silnicích kolem Roudnice nad Labem, Litoměřic, Mělníka, Doks, Jičína... Výkon občas chyběl ale když jsem překonal lenost a víc řadil, hned to bylo lepší. Připadal jsem si jako součást auta, kam jsem natočil volant, tam zahnulo bez ohledu na rychlost a jak moc se silnice zatáčela. Občas byl problém se některých aut udržet aby mne vzápětí v zatáčkách brzdila, na některých bylo vidět, jak se sotva drží na silnici zatímco Mazda se jen tak ležérně protahovala zatáčkami, byla ve svém živlu a v rozletu jsem ji brzdil jen já. Vyrazil jsem ve 13.30 a do návratu ve 21.30 jsem nenatáhl střechu, z Úštěku jsem jel domů 180 km bez zastávky, zčásti potmě a celou cestu jsem měl pusu od ucha k uchu... :D
IvanGS

Příspěvekod MAXsport » 18 zář 2012, 23:05

škoda, že jsem nevěděl, že pojedeš okolo Jičína, bych ti jí hnedka prohlídnul :)
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod IvanGS » 19 zář 2012, 08:32

A já Tvoji, tak příště:-). Začíná to být "pěkná" ojetina, není se čím chlubit - 19300km...
IvanGS

Příspěvekod MAXsport » 19 zář 2012, 13:53

Tak to by ses moc nenakoukal, protože zatím žádná moje ještě není :roll: ale už mi padla do oka jedna, takže brzy, brzy :)
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod IvanGS » 19 zář 2012, 15:25

Já ji mám 2 měsíce a moc o tom nevím. Ale mohli bysme na ni koukat a dělat :D a ;) a :( a :shock: a :o . Jsem zvědav na Tvoji, do Jičína je to skok... 8-)
IvanGS

Příspěvekod IvanGS » 08 říj 2012, 19:07

Tohle bohužel není moje nová láska, ale v rychlozprávách na titulní straně píše Pavel260, že potkal modrobílou GT40 na veteránských značkách. V jedné jsem měl tu čest se svézt (bohužel jen na sedadle spolujezdce), tak by mne zajímalo, jestli je to ona? Nádherné auto a úžasné svezení...
Přílohy
fordaja.jpg
IvanGS

Příspěvekod Pavel260 » 08 říj 2012, 19:29

jak jsem psal 100% to rict nemuzu ale na 99% to bude ona ;) uzasny auto neco tak placatyho a staryho jsem jeste nevidel :)
bylo to na zavodech crossovych motorek tak mozna majitel nebo synator bude zavodnik, kdo vi :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod MAXsport » 08 říj 2012, 19:54

já jednou potkal Veyron na silnici, něco tam příšerně placatýho a šíleně ošklivýho jsem snad ještě neviděl :lol:
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod IvanGS » 09 říj 2012, 19:31

Mně se Veyron líbí. Vlastně se mi na něm líbí že šli konstruktéři úplně jinou cestou, i aerodynamicky udělali něco jiného - a ono to funguje i při 400 km/h :) . Ale GT40 je legenda a na to jaká je to placka, se do toho díky dveřím až do střechy skvěle nastupuje i vylejzá a uvnitř je dost pohodlné. Jezdili jsme po letišti a představoval jsem si že přesně takové to muselo být v LeMans 1966-69, když tam tyhle Fordy kralovaly...
IvanGS

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora