Teprve ted jsem si vsiml novych fotek! Moc hezke
A nalepka k tomu autu paradne sedi
ty gumy jsou 195/50/15?
K tem podvozkum, jak jsi rikal, Mazda do vyvoje urcite nasypala spoustu penez. Tata mel jednu dobu cerne NBcko, ktere bylo na seriovych bilsteinech SE seriovyma pruzinama, vecne si nad tim liboval, jaka to byla bomba. Ja jsem pak na svem aute mel z NBcka bilsteiny, ale s kratsima pruzinama. Auto jezdilo paradne, fakt jsem mel radost, jen kdyz jsem jel po ceste, ktera byla trochu vlnita nebo bylo vice nerovnosti, tak to se mnou hazelo, jak kdyz bych jel rodeo na byku. (a protoze jsem uchyl, tak na muj vkus bylo auto porad moc vysoko)
Ted mam na aute ty hsdcka a mam je nastavene celkem dost nizko (slo by to jeste nize, ale to uz se mi nechce, nejaky pud sebezachovy prece jen mam
). Ze zacatku jsem jezdil na full soft, auto se trochu houpalo (poznal jsem to tak, ze jsem obcas skrtnul vyfukem), ale co se "mestskeho" komfortu tyce, tak to byla uplne jina liga proti bilsteinum, pohodli. Nechal jsem udelat geometrii a tuhost jsem nastavil na 9/16 a chrochtam blahem. Nehoupe se to, v zatackach to drzi, na nerovnostech to neni rodeo jako moje bilsteiny a porad je to pohodlne na jezdeni po meste. Az se budu nudit, tak zkusim full hard 16/16
a taky vyzkousim jinou tuhost vepredu/vzadu, co to udela. Overall jsem s nima spokojeny, ale prece jen staly nejake penize. (ale furt ne tolik jako 3x drazsi Ohlins, ale to uz je zase jina, okruhova liga)
S racelandem/tatechnix/atp. zkusenosti nemam, ale na uk foru je pouziva hodne lidi a vesmes se shodli na tom, ze jsou strasne. Mozna je to ale tim, ze vetsina lidi, co na nich jezdi, tak ma auto slammed, tzn. auto uplne zemi a nizko profilove gumy na sirokych tezkych kolech, tudiz komfort zadny. Takze kdyz by se nastavily na nejakou "normalni" vysku, tak by nemusely byt zase tak spatne (urcite ale budou na mile daleko od mx5 bilsteinu...) Pak ale prichazi otazka kvality, jestli to stoji za to, protoze napr. Adix je mel na aute, parkrat s nima vyjel a racelandy vypovedely sluzbu, jini, na druhou stranu, na nich jezdi dva roky a neni problem.
Snad budou ty moje keci k necemu