Někteří si možná pamatují tuhle číču. Tahle fotka pro mě taky hodně znamenala.
Je to maskot Garage5 kde mi teda konkrétně georgee zprostředkoval aukci v Japonsku. Vyhráli jsme společně raritní catback a Jirka mi zařídil i dovoz do ČR. Nejen za to, ale i za rady v průběhu oprav mu patří velký dík! Stejnětak lidem tady na fóru, kteří mě podporovali a radili vlastně pořád. A naštěstí v tom nepřestáváte. Takže ještě jednou dík. Bez tohoto fóra a vás bych to zvládal mnohem hůř.
Teď už vám ale představuji dílo japonských Pit Crew Racing...
Jako malej jsem ve skautu byl poučen, že není čas na zahálku. Na to jsem si na jaře roku 2012 vzpoměl a začal dělat předek. Postupoval jsem stejně jako vzadu až na to, že bylo potřeba podložit motor aby na mě nežuchnul. Měl jsem bobky, ale šlo to. Výsledek splnil očekávání...
A v dubnu už byl předek hotov a tak se dalo zase kompletovat.
Na kolečkách OZ Turbo pak počkala na příjezd mechanika.
Ten si ji odvezl kolem půlky července letošního roku a je tam do teď. Jela tam především kvůli vyvaření spodku a navaření úchytů pro PCR výfuk. Přidal jsem mu ale pár dalších věcí k montáži jako je baterie Shorai a výztuhy spodku. Taky jsem ho požádal ho o zprovoznění protože nechtěla naskočit. Nedávno mi psal, že teď shořel navíc modul zapalování. Letos to tím pádem už na vyjížďku nevypadá, leda že bych koupil zase zimáky.