kousmen píše:Já třebas i rozumím jakš takš tomu, že když se prdýlka přitvrdí, tak se bude snadněji utrhávat, ale o to víc nevyspitatelně ni? A stejnětak nevyspitatelně se bude chovat na nerovnostech. V anglii jsou možná jiný cesty, ale tady by to odskakovalo neustále, takže žádná prča. Asi je to nejsnazší cesta k rozklouzání zadku, ale přijde mi to spíš nebezpečný a radši bych to tahal přes ručku než riskoval s tvrdým zadkem. Nebo je to jinak? Nějaký čtení o nastavování by se určitě šiklo.
kousmen píše:Nene, já s majdou zatím smýkal jenom na ledu, sněhu či vodě. Abych tahal ručku na suchu, to nemám zapotřebí, já si mazdu nejvíc užívám při projíždění zatáček, ale ne bokem napřed. A nepsal jsem o ustřelení zadku, ale o odskakování na nerovnostech. Jedeš točku, tam ďura jak ďas, tak to do ní lópneš a tvrdej zadek ti to dostatečně nevytlumí a odskočí, tohle jsem měl na mysli. Tohle mi na tom přijde nebezpečný, protože to snadno skončí rozhozením zadku. Proto bych si třeba nekoupil na street podvozek Raceland.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 47 návštevníků