kousmen píše:Ty kola ve fukarech nevypadají vůbec špatně. Jako by ti klíma vcucla RC autíčko.
no je to takove trochu jine, dost to sedi k charakteru mojeho auta a ke smeru, jakym se s ni chci ubirat
Ale dost bylo lesteni a myti!
V utery jsem konecne ve 3 rano (takze ve stredu) dokoncil projekt do skoly. Z poslednich sil jsem se zasel osprchovat a padl do postele. V tom momente jsem se podival z okna a zjistil, ze huste snezi - hned me napadla otazka: Alespon se trochu vyspat, abych byl v 9 ve skole relativne funkcni a nebo jit ven? Najednou me veskera unava presla, oblikl jsem teplaky a mikinu, popadl rukavice a klice a vyrazil do te vanice.
Puvodni plan bylo zajet do 24/7 tesca si nakoupit nejake jidlo, protoze uz jsem nemel doma nic. To se nakonec nekonalo, protoze sem akorat tak dojel na univerzitni parkoviste tady vedle
Konecne jsem se s mxou poradne sklouzl, fakt to stalo za to a vsem to doporucuju, snih je genialni vec (dokud je cerstvy a bez soli...). Dost me mrzi, ze jsem nestihl nandat ten torsen, ale to se casove nedalo zvladnout.
Nejake spatne fotky, ktere alespon vystihuji atmosferu
Priste si musim pujcit kamaradovu gopro!