No to ti teda muzu rict ze z ty barvy doslova chciju jinak se to rict neda... a s hardtopem vypada taky uplne libove A ty kolaaa Aaaaa chci jiiiiii Nejdriv sem si myslel ze nejhezci NBFL je ta moje cerna mafianska bestie s kremovym interierem a drevenym paketem nardo, ale ted teda nevim nevim... Jsi z Prahy? nebo alespon okoli? Bysme ty nase krasotinky nekdy mohli projet
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Kola jsem hned prodal, jak řikám, líbí se mi originál vzhled, a navíc byly těžký, nepohodlný a auto na nich nebylo tak hravý, prostě to nebylo ono.. Ty originál 16" sportive co tam jsou teď nemaj chybu ! Jinak bydlím kousek od Prahy, směrem na Dolní Břežany, takže někdy můžem dát nějakou akci..
Pokial viem tak 1.8vvt maju vsetky NBFL 1.8, teda 107kW A tiez sa priklanam k nazoru ze toto je najkrajsia farba na NBfl. Jedna taka mi usla pred nosom, teda nechal som si ju ujst a tak mam teraz striebornu. No cim dalej sa mi viac a viac paci aj ta strieborna:-)
NBfl Sportive r.2001 1.8l, Torsen, 6st. prevodovka, BC Racing 6/5, Buddy Club P1 Racing SF...
kubec99 píše:Pokial viem tak 1.8vvt maju vsetky NBFL 1.8, teda 107kW
to sem se chtel zeptat - jak poznam ze muj motor ma VVT? mam NBFL 1.8 107KW rok 2001, 5gears, sry za blbou otazku, sem jeste na zacatku mx-5koveho silenstvi btw - pro sraz stredocechu jsem rozhodne!!! musime se vazne domluvit a neco zrealizovat =) mam spoustu otazek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
George píše:jako další středočech se taky rád někdy někde srazim
Než to dáme do fóra Srazy a akce - na ten strazík (některé víkendové odpoledne) ..třeba někde u Sázavy - dosažitelné v pohodě i od zápaďáků i pražáků.....?
Naposledy upravil Marfil dne 03 kvě 2010, 18:21, celkově upraveno 1