Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod Miata » 02 pro 2012, 17:31

Já si říkal že ty kola máš nějak moc ven.. až jsem došel k vysvětlení ;) kdyby jsi chtěl foukat, tak dej vědět, mám jedno nové turbo a dokonce i svody na tvůj motor k tomu turbu... Nějak bychom se domluvili...
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

Obrázky: 1

Příspěvekod jiri.l » 02 pro 2012, 18:01

Miata píše:Já si říkal že ty kola máš nějak moc ven.. až jsem došel k vysvětlení ;) kdyby jsi chtěl foukat, tak dej vědět, mám jedno nové turbo a dokonce i svody na tvůj motor k tomu turbu... Nějak bychom se domluvili...

:mrgreen: ty zadni jdou ted presne s linii blatniku, ale nedrhnou samozrejme... takze pro me tak akorat, nejsem totiz fanda ztracenych kol v blatnicich :) az na to prijde, tak dam vedet, je to jeste hodne daleko. Ale pro info, co jsou ty dily zac, co mas doma?
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Miata » 02 pro 2012, 18:13

IHI RHF5 to co se montovalo do MX-5 a 323 + svody z 323 1.6 turbo
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
Miata

Příspěvekod Pavel260 » 02 pro 2012, 18:21

a to si kupoval od nekoho z prahy co ? :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Příspěvekod Xcriss » 02 pro 2012, 18:27

jiri.l píše:prece jen nas hreje mladi (rika se to, ale domu jsem prisel jako kostka ledu, takze si tim nejsem uplne jisty) (...)

Uz jsi tez stary cyp :lol: Mladi jde rychle do riti... :D

Ty kolecka v interieru jsou MASAKR 8-)
Vypada to ted cele sakra dobre 8-)
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET

PRO VÍCE INFO -> kristian.tomala@afimocz.cz

Obrázek LIKE US ON FACEBOOK!
Xcriss

Příspěvekod Miata » 02 pro 2012, 18:29

Pavel260 píše:a to si kupoval od nekoho z prahy co ? :D

Ne, z Frýdku-Místku :lol: ten to měl z Prahy....
Miata

Příspěvekod LordJames » 02 pro 2012, 18:56

Jirko, zkus se toho s tou cernou zeptat,kolik by chtel za HT ;-) a jakou tam ma antenu?
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod jiri.l » 02 pro 2012, 19:58

Miata: Diky za info, pripadne se ozvu :) ale jak jsem uz psal, jeste to je daleko...

Kristian: Diky :mrgreen: speje to spravnym smerem bych rekl :)

LordJames: Prodava ho za 300 liber, mozna by s cenou jeste trochu pohnul. Spis bude ale problem s dopravou, podle me bude stat balik a to uz je pak lepsi poridit nejaky doma...

EDIT: Cenu sundal na 250 liber.
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod kousmen » 05 pro 2012, 13:17

Ty kola ve fukarech nevypadají vůbec špatně. Jako by ti klíma vcucla RC autíčko. :lol:
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod jiri.l » 06 pro 2012, 19:53

kousmen píše:Ty kola ve fukarech nevypadají vůbec špatně. Jako by ti klíma vcucla RC autíčko. :lol:

:lol: no je to takove trochu jine, dost to sedi k charakteru mojeho auta a ke smeru, jakym se s ni chci ubirat :)

Ale dost bylo lesteni a myti!

V utery jsem konecne ve 3 rano (takze ve stredu) dokoncil projekt do skoly. Z poslednich sil jsem se zasel osprchovat a padl do postele. V tom momente jsem se podival z okna a zjistil, ze huste snezi - hned me napadla otazka: Alespon se trochu vyspat, abych byl v 9 ve skole relativne funkcni a nebo jit ven? Najednou me veskera unava presla, oblikl jsem teplaky a mikinu, popadl rukavice a klice a vyrazil do te vanice.
Puvodni plan bylo zajet do 24/7 tesca si nakoupit nejake jidlo, protoze uz jsem nemel doma nic. To se nakonec nekonalo, protoze sem akorat tak dojel na univerzitni parkoviste tady vedle :D Konecne jsem se s mxou poradne sklouzl, fakt to stalo za to a vsem to doporucuju, snih je genialni vec (dokud je cerstvy a bez soli...). Dost me mrzi, ze jsem nestihl nandat ten torsen, ale to se casove nedalo zvladnout.

Nejake spatne fotky, ktere alespon vystihuji atmosferu :) Priste si musim pujcit kamaradovu gopro!

Obrázek

Obrázek
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora