kousmen píše:Výměna diffu zabere jenom chvilku, na to ani dovolená nebude třeba. Pokud se na to vrhneš s minťákem, tak můžeš torsnit ještě dneska.
kousmen píše:Jasný, nic není třeba hrotit. Vím moc dobře, že i s open diffem se dá v zimě řádit bez přestání. Jenom jsem se tě pokusil vyburcovat abych mohl zítra číst jak sis užil první jízdu s novým diffem.
jiri.l píše:kousmen píše:Co je to ACF? A na co stahováky? Ináč samozřejmě supr coilovery, těším se na reference.
Ten ACF je vyfoceny na 26 strance tohoto topicu jak psal Kristos, je to proti korozi. DW doporucuji na coilovery namatlat cokoli, co je ochrani... tak jsem se ptal na tohle a pry super. Stahovaky jsem obednal na to, abych mohl vytahnout tlumice s pruzinama, co tam mam ted. Budu to delat pred barakem s omezenym naradim, tak jsem si rikal, ze 9 liber s postou za tuhle "vymozenost" rad dam, aby s tim nebyl takovy problem.
seatik píše:jiri.l píše:kousmen píše:Co je to ACF? A na co stahováky? Ináč samozřejmě supr coilovery, těším se na reference.
Ten ACF je vyfoceny na 26 strance tohoto topicu jak psal Kristos, je to proti korozi. DW doporucuji na coilovery namatlat cokoli, co je ochrani... tak jsem se ptal na tohle a pry super. Stahovaky jsem obednal na to, abych mohl vytahnout tlumice s pruzinama, co tam mam ted. Budu to delat pred barakem s omezenym naradim, tak jsem si rikal, ze 9 liber s postou za tuhle "vymozenost" rad dam, aby s tim nebyl takovy problem.
Jak po tom case vypadaj ty coilovery? Dal by se popsat ten ACF nastrik? Je to po necem citit,je to mastny,nechyta se ti na to prach ?Trosku renovuji sve a taky bych uvital neco s trvanlivosti.. Dik
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 41 návštevníků