Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod kousmen » 06 pro 2012, 21:33

Díky že jsi se podělil o zážitek. Silně mi to připomíná moje chvilky strávený s majdou... ;)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Vavris » 07 pro 2012, 09:07

Tohle by tě mělo silně motivovat k urychlenému nahození Torsenu a upgradu z parkoviště na nějakou zapadlou okresku :)

Jak často vůbvec v Aberdeenu sněží?
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod MAXsport » 07 pro 2012, 13:24

Jojo, ten torzen musí být na sněhu neskutečně znát, mít jeden doma tak si beru dovolenou a už tam diffuje :D
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod kousmen » 07 pro 2012, 14:57

Výměna diffu zabere jenom chvilku, na to ani dovolená nebude třeba. Pokud se na to vrhneš s minťákem, tak můžeš torsnit ještě dneska. :twisted:
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod jiri.l » 07 pro 2012, 15:32

kousmen píše:Výměna diffu zabere jenom chvilku, na to ani dovolená nebude třeba. Pokud se na to vrhneš s minťákem, tak můžeš torsnit ještě dneska. :twisted:

Ja bych Tim zrusil cely den jak se znam. Prece jen to je vcetne poloos a kardanu, takze to chvilku zabere... ale je pravda, ze kdyz se da cela grupa do prace, tak je to raz dva :mrgreen: Jen jsem se tak neskutecne vycinkal, ze az mi dojde benzin v nadrzi, tak uz nebudu proste nikam jezdit :D a v diffu je treba vymenit olej... a hlavne bych ho chtel nechat opiskovat (pripadne ho atakovat nejakym brutalnim kartacem) a trochu fouknout do barvy, protoze kdyz uz, tak uz. Takze je treba se na chvili zastavit . A nebo bych jeste mohl rict pritelkyni, ze ji dam k vanocum cokoladu, protoze penize na darek pro ni putujou do auta.... hmmm :lol: asi ne :lol: Trochu to prehanim... jen si rikam, ze do auta toho ted slo hodne, tak je treba zmirnit :)
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 07 pro 2012, 19:42

Jasný, nic není třeba hrotit. Vím moc dobře, že i s open diffem se dá v zimě řádit bez přestání. Jenom jsem se tě pokusil vyburcovat abych mohl zítra číst jak sis užil první jízdu s novým diffem. :D
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod jiri.l » 08 pro 2012, 01:43

kousmen píše:Jasný, nic není třeba hrotit. Vím moc dobře, že i s open diffem se dá v zimě řádit bez přestání. Jenom jsem se tě pokusil vyburcovat abych mohl zítra číst jak sis užil první jízdu s novým diffem. :D

:D taky bych o ni rad neco napsal, ale holt si budu muset jeste pockat :(
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod seatik » 11 led 2013, 16:38

jiri.l píše:
kousmen píše:Co je to ACF? A na co stahováky? Ináč samozřejmě supr coilovery, těším se na reference. ;)

Ten ACF je vyfoceny na 26 strance tohoto topicu :) jak psal Kristos, je to proti korozi. DW doporucuji na coilovery namatlat cokoli, co je ochrani... tak jsem se ptal na tohle a pry super. Stahovaky jsem obednal na to, abych mohl vytahnout tlumice s pruzinama, co tam mam ted. Budu to delat pred barakem s omezenym naradim, tak jsem si rikal, ze 9 liber s postou za tuhle "vymozenost" rad dam, aby s tim nebyl takovy problem.

Jak po tom case vypadaj ty coilovery? Dal by se popsat ten ACF nastrik? Je to po necem citit,je to mastny,nechyta se ti na to prach ?Trosku renovuji sve a taky bych uvital neco s trvanlivosti.. Dik
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod jiri.l » 18 led 2013, 16:18

seatik píše:
jiri.l píše:
kousmen píše:Co je to ACF? A na co stahováky? Ináč samozřejmě supr coilovery, těším se na reference. ;)

Ten ACF je vyfoceny na 26 strance tohoto topicu :) jak psal Kristos, je to proti korozi. DW doporucuji na coilovery namatlat cokoli, co je ochrani... tak jsem se ptal na tohle a pry super. Stahovaky jsem obednal na to, abych mohl vytahnout tlumice s pruzinama, co tam mam ted. Budu to delat pred barakem s omezenym naradim, tak jsem si rikal, ze 9 liber s postou za tuhle "vymozenost" rad dam, aby s tim nebyl takovy problem.

Jak po tom case vypadaj ty coilovery? Dal by se popsat ten ACF nastrik? Je to po necem citit,je to mastny,nechyta se ti na to prach ?Trosku renovuji sve a taky bych uvital neco s trvanlivosti.. Dik

Omlouvam se za zpozdeni, ucim se na zkousky :?

Jo, to ACF hrozne voni :lol: ale fakt netusim po cem. Nedavno jsem s coiloverama zase neco siboval, a sundal jsem kola, v pohode jsem akorat povolil ty prstence a tadaa. Takze az na to, ze jsou trochu zaspinene od bordelu, tak vsechno uplne v pohode.
Ja jsem to s tou ochranou coiloveru ale trochu prehanel, protoze na nove coilovery slo nejdriv ACF, potom jsme je natreli (resp. mintova holka sofie je natrela :mrgreen: ) takovou tou medenou "vazelinou" (copper grease)... a ja ted pokazde, kdyz je trochu steluju, tak pak ty mista jeste trochu posprejuju tim ACF, aby kdyby nahodou...

Myslim si, ze to zbytecne hrotim. Koukali jsme se s kristianem, ze v cesku se da koupit medeny nastrik ve spreji, takze nove coilovery bych akorat rozebral, cele nastrikal, dal do kupy a pohoda. Pak treba jednou za rok, jen jak jsou na aute, tak je trochu vzit nejakym kartacem a nastrikat znova. :)
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 18 led 2013, 16:24

Malem bych zapomel, preji vsem vse nejlepsi do Noveho Roku, spoustu najetych kilometru s usmevem od ucha k uchu, bez ujmy na zdravi jak Vasem, tak Vaseho vozu :mrgreen:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora