od cavan » 02 pro 2012, 22:17
dik moc vsetkym..
@ farba, vybava - ked som uvidel tuto kombinaciu, tak som ju musel mat.. ale bola to povodne len 1.6 a to mi tam nesedelo.. a ked som nasiel tuto.. nebolo co riesit..
@ ATE brzdy - dufam ze s nimi budem spokojny.. uvidim za kolko sa mi ich podari zohnat.. zatial mi najlepsie vychadza nemecko.. komplet za 280EUR
a zas az moc sportovat s mazdou zatial neplanujem.. najprv chcem zistit ako sa chova v urcitych situaciach.. ide zima, smyklavo.. treba to vyuzit..
elektrony mam aj origo enkei 15'' ale na tych su obute letne.. na fotke su uz zimne.. a upravy.. tak zatial chcem vymenit brzdy, dokupit hardtop, poopravovat nejake chybicky krasy.. domontovat hmlovky, nejaky tahokov do predneho narazniku.. a potom uvidim.. uvazujem nad sportovymi pruzinami, mozno nejake vacsie elektrony.. ale co sa tyka spoijerov, kridel a pod... max nieco uplne decentne.. nechcem tam ziadne preplacane obludy.. paci sa mi taka aka je.. myslim ze NB nic nechyba.. podla mna je zatial najvydarenejsia..
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG
vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)
www.aliiscolores.com