Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod kousmen » 18 led 2013, 17:02

Už je skoro jaro, tak co blázníš s novým rokem? :D A taková technická - všechny coilovery potřebují takovou péči? Přijde mi, že BCčka jsou chráněný dostatečně, ale když to tady tak čtu, tak nevím jestli to taky aspoň něčím nemáznout...
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod jiri.l » 18 led 2013, 17:17

kousmen píše:Už je skoro jaro, tak co blázníš s novým rokem? :D A taková technická - všechny coilovery potřebují takovou péči? Přijde mi, že BCčka jsou chráněný dostatečně, ale když to tady tak čtu, tak nevím jestli to taky aspoň něčím nemáznout...

:lol: sem se trochu zpozdil co. Ty coilovery jsou snad v dnesni dobe vsechny chranene dostatecne (resp. BC, HSD, MeisterR,...). Na youtube je video, jak tipek jezdil dva roky na hsdckach v soli a ve vsem BEZ jakehokoli nastriku a bez problemu, otazkou je, jak budou vypadat za delsi dobu, protoze ja treba uz jine coilovery na auto kupovat nechci, v britanii na to serou a pak si koupi nove.

Takze me to stejne nedalo, protoze to stoji takovy balik a pak si to necham necim sezrat ne :D Urcite nejaka ochrana navic neni na skodu - takto se na to divam ja.
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod MAXsport » 19 led 2013, 10:09

Nevim jestli ta měděná pasta bude nejlepší, protože se ti na ní dostane bordel a když budeš šroubovat, tak si můžeš pěkně strhnout závit třeba kamínkem.
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod jiri.l » 19 led 2013, 15:25

MAXsport píše:Nevim jestli ta měděná pasta bude nejlepší, protože se ti na ní dostane bordel a když budeš šroubovat, tak si můžeš pěkně strhnout závit třeba kamínkem.

Zatim, po kazde, kdyz jsem srouboval, tak kaminky vcetne pasty zacaly hned ustupovat. Ale budu si na to davat bacha, aby me to neprekvapilo :) = tzn pred kazdym sroubovanim to muzu trochu prejet kartacem.
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod MAXsport » 22 led 2013, 21:03

Tak tak, já jsem závit bral kartáčem a pak hadrem dosucha, abych setřel i prach a jemnou špínu.
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod jiri.l » 29 led 2013, 23:35

Boli me v krku, zitra nemam skolu, takze co jineho bych tak mohl delat, nez konecne udelat nejaky update tady!

Pres Vanoce jsem byl doma, tak jsem trochu zapracoval na koleckach:

Od uplne nejhrubsiho (no, asi 240)
Obrázek

400 a 800 (resp. 800 a 400)
Obrázek

1200 a 2000 (resp. zase naopak :D) A kdyz uz jsem byl u toho, tak jsem trochu prebrousil vrchni kryt pacek, co jsem dostal od pritelkyne pod stromecek :mrgreen:
Obrázek

Az po 3000
Obrázek

A nejak takto to ma vypadat.
Obrázek

Do auta je bohuzel ale zatim nemuzu dat, protoze se chystaji budiky a nevim, kam je vsechny dam. Budiky se chystaji, protoze je dost velka pravdepodobnost, ze nastane den D!!! :mrgreen:

O vikendu jsem byl u pritelkyne v Edinburgu, velice mili lide tam jsou... kdyz jsem prisel k autu, tak tam na me cekalo toto:

Obrázek

Obrázek

Z auta nic nechybelo, nekdo proste rozbil okno jen tak z hecu a vypadl. Zm*di. (stejne reagoval i tata, kdyz jsem mu tu fotku posilal)

No co no, tak jsem si udelal nahradni okno, celkem mi i ladi k laku co :lol:

Obrázek

A tak jsem po par dnech odjel a kdyz jsem prijel na benzinku, tak jsem uvidel toto. Lip byl predtim uz napraskly, kdyz jsem nekdy vecer nabral nejakou kostku, co nepatrne couhala ze zeme, takze ted stacil nejaky skrtanec a frajer to nerozchodil...

Obrázek

No mel jsem pocit, ze mi fakt neni dano, kdyz se sere, tak se sere. Takze opet lepici paska, tentokrat elektrikarska (jina nebyla). A uz jsem dojel domu :D

Obrázek

Na lip pujdou nejspis zip ties a jak dostane jeste vic, tak ho cely zalepim, prebrousim a prelakuju. Okno je treba vymenit - umel by mi nekdo poradit, co vsechno je treba pripadne jaka je procedura?:)
Naposledy upravil jiri.l dne 29 led 2013, 23:42, celkově upraveno 1
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod Xcriss » 29 led 2013, 23:40

Boro 4life yo! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale za to okno bych lamal hnaty :evil:

Den D... :mrgreen: :oops:

Btw porid si zipties! :P
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET

PRO VÍCE INFO -> kristian.tomala@afimocz.cz

Obrázek LIKE US ON FACEBOOK!
Xcriss

Příspěvekod Pavel260 » 29 led 2013, 23:41

ty vole :D paska auto :D vozis sebou zasobu ? :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Příspěvekod seatik » 29 led 2013, 23:42

Ajaj pane,jsou to banditi :x kdyz koukam na ten lip,neni to taky polska vyroba,ze nevydrzel? :-)
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod Pavel260 » 29 led 2013, 23:47

rekl bych ze musis vyndat velke okno pak povolit tu listu ve ktere drzi ten trojuhelnik (drzi sroubem i v hornim rohu te listy) vlozit nove a smontovat :)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora