Boli me v krku, zitra nemam skolu, takze co jineho bych tak mohl delat, nez konecne udelat nejaky update tady!
Pres Vanoce jsem byl doma, tak jsem trochu zapracoval na koleckach:
Od uplne nejhrubsiho (no, asi 240)
400 a 800 (resp. 800 a 400)
1200 a 2000 (resp. zase naopak
) A kdyz uz jsem byl u toho, tak jsem trochu prebrousil vrchni kryt pacek, co jsem dostal od pritelkyne pod stromecek
Az po 3000
A nejak takto to ma vypadat.
Do auta je bohuzel ale zatim nemuzu dat, protoze se chystaji budiky a nevim, kam je vsechny dam. Budiky se chystaji, protoze je dost velka pravdepodobnost, ze nastane den D!!!
O vikendu jsem byl u pritelkyne v Edinburgu, velice mili lide tam jsou... kdyz jsem prisel k autu, tak tam na me cekalo toto:
Z auta nic nechybelo, nekdo proste rozbil okno jen tak z hecu a vypadl. Zm*di. (stejne reagoval i tata, kdyz jsem mu tu fotku posilal)
No co no, tak jsem si udelal nahradni okno, celkem mi i ladi k laku co
A tak jsem po par dnech odjel a kdyz jsem prijel na benzinku, tak jsem uvidel toto. Lip byl predtim uz napraskly, kdyz jsem nekdy vecer nabral nejakou kostku, co nepatrne couhala ze zeme, takze ted stacil nejaky skrtanec a frajer to nerozchodil...
No mel jsem pocit, ze mi fakt neni dano, kdyz se sere, tak se sere. Takze opet lepici paska, tentokrat elektrikarska (jina nebyla). A uz jsem dojel domu
Na lip pujdou nejspis zip ties a jak dostane jeste vic, tak ho cely zalepim, prebrousim a prelakuju. Okno je treba vymenit - umel by mi nekdo poradit, co vsechno je treba pripadne jaka je procedura?:)