od hroche » 02 úno 2013, 22:58
Dneska jsem si přivezl tuhle MX-5. Cesta k zakoupení této miaty byla dlouhá a trnitá. Začala už minulé léto když jsem se rozhodl prodat můj dosavadní cabriolet P205CTI.
Někdy v říjnu jsem začal pátrat po vhodném kusu. Než jsem se dostal k této tak jsem si byl osobně prohlédnout čtyři červené a jednu stříbrnou dokonce jsem se snažil vydražit Mikovu červenou ale bez úspěchu. Už jsem ani nedoufal že bych v čechách našel tu která by se mi líbyla a byl smířen s tím že pojedu na vejlet do německa. Jen ze setrvačnosti jsem kontaktoval prodejce tohodle modrého kousku. Dohodli se kdy se na auto můžu přijet podívat a jelo se. Auto při prohlídce vypadalo dobře nic závažnýho jsem neoběvil tak jsme se si plácli a dneska jsem ji vyzvedl a po 200km cestě domů mi stojí doma na dvoře moje 1.Miata. Šmoula cestu po svých zvádl na výbornou v neděli na ní kouknu na dílně v jakém stavu je spodek auta u budem čekat na jaro.
Něco k auto
rok výroby 1991, dovoz ze švýcarska, poslední dva roky byly značky v depozitu, pod heslem co tam není to se neposere Miata namá žádnou výbavu, ani posilovač, najeto 149tis.
Pozitiva:
hardtop, stav karoserie, celková zachovalost úměrně k věku auta, sada fungl nových ráfků a gum, nově udělané brzdy, a cena za kterou sem ji koupil
Negativa:
EKO poplatek, neoriginální volant, popraskaná palubka kolem ovládání topení, prasklý přední nárazník a malá bulka na zadním pravém blatníku způsobená uvolněnou baterkou, a další drobnosti co odhalím na dílně
Fotky původního cabria a Miaty co mi poslal prodávající
- Přílohy
-
- moje původní kabrio
-
- moje původní kabrio
-
-
-
-
-
Naposledy upravil