LordJames píše:Ja jsem z jihu, klidne ti nabidnu svezeni v 1,6 66kw, aby si se presvedcil, ze to zadnej propadak neni. Kdyz neumis nemecky, tak si s sebou vem nejakyho znamyho, kterej umi...ikdyz budes cekat na peknej kousek u nas, nemas vubec jistej vysledek...v Nemecku si budes jeste moct vybirat.
buteo píše:No vidíš, už 4 roky si užívám z Německa dovezený NAčko taky ´91 úplně stejné specifikace - žádný posilovače, elektrika, i rádio už jsem vyhodil (že, L.Jamesi?). Má 950 kg!
No ale přece jen: 1,6 motor už má 180 tisíc, .... , tak jsem se rozhodl pro radikální omlazovací kůru: po opravě karosérie (prahy) a laku dostává kompletní vnitřnosti z 1,8NB 10AE, tzn. (zatím)sériový motor 140 HP, šestikvalt, torsen, brzdy, Bilsteiny, výztuhy, možná rollbar, .... a přitom pořád myslím na hmotnost, protože tam je to kouzlo. Dost práce, ale těším se jak to dopadne!
(No a na cruising mám taky z Německa dovezený zcela sériový pohodlný NBčko 1,8. Ještě že jsem postavil tak velkou garáž a manželka to zatím snáší )
margo píše:LordJames píše:Ja jsem z jihu, klidne ti nabidnu svezeni v 1,6 66kw, aby si se presvedcil, ze to zadnej propadak neni. Kdyz neumis nemecky, tak si s sebou vem nejakyho znamyho, kterej umi...ikdyz budes cekat na peknej kousek u nas, nemas vubec jistej vysledek...v Nemecku si budes jeste moct vybirat.
Ja jsem z Prahy a o vikendu se doufam pudu na jednu podivat a snad se i svezu:-) jinak si myslim ze ta 1.6 66kw dle toho co lidi pisou je jen papirove snizeni, nebo rozhodne ne na onech 66kw. Za nabidku dik, treba ji vyuziju:-) a oplatkou te necham povozit ve sve Impreze kdyby si chtel
hroche píše:margo píše:LordJames píše:Ja jsem z jihu, klidne ti nabidnu svezeni v 1,6 66kw, aby si se presvedcil, ze to zadnej propadak neni. Kdyz neumis nemecky, tak si s sebou vem nejakyho znamyho, kterej umi...ikdyz budes cekat na peknej kousek u nas, nemas vubec jistej vysledek...v Nemecku si budes jeste moct vybirat.
Ja jsem z Prahy a o vikendu se doufam pudu na jednu podivat a snad se i svezu:-) jinak si myslim ze ta 1.6 66kw dle toho co lidi pisou je jen papirove snizeni, nebo rozhodne ne na onech 66kw. Za nabidku dik, treba ji vyuziju:-) a oplatkou te necham povozit ve sve Impreze kdyby si chtel
přes týden jsem v praze tak se můžem domluvit a ukázat ti moji a svézt se
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 41 návštevníků