Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod jiri.l » 20 úno 2013, 14:29

Snad to litat bude :D myslim, ze se s tema vsema kablema pekne natrapim a co pak teprve s mapovanim emanage... ale o tom to je, je to vyzva :mrgreen:

Pavle poslu ti sz :)

Jinak teda update, turbo dilema vyreseno! Viz post s planem :)
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 20 úno 2013, 15:11

Na jaký hodnoty se vlastně chceš dostat? A budeš teď jezdit nějaký závody nebo ti série jenom nestačila pro street?
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod jiri.l » 20 úno 2013, 16:06

Cisla jsou takova docela zaludna otazka. Momentalne to moc neberu jako "hon na cisla", ale spis chci jen trochu vykonu na vic, aby to trochu zatlacilo do sedacky. Moji mx5 dost chybi vykon, protoze ma nizko kompresni motor s "tupyma" vackama z automaticke mx5 (takze ani tech 116 zdechlych oslu nema) a ja blbec na ni jeste dal siroke kola... Tzn ten motor co mam ted se primo vybizi k tomu, aby do nej clovek neco malo nafoukl.

Ale teda co se tech cisel tyce, tak pul baru/7 psi by seriova spojka snest mela (ikdyz jestli to ta moje zvladne, to je zatim ve hvezdach), takze zatim to vidim tak. Ty stadardni td04 hks kity co mely jen f-con jako management zvladaly neco kolem 160-170 koni pri cca 6psi (ale to bylo na normalnim, ne automatickem motoru). Takze si myslim, ze to je shruba vykon, na ktery bych se chtel momentalne dostat.

Do budoucna to bude chtit urcite spojku a pumpu, protoze ty seriove budou uz tak podle me dostavat slusne po koulich. Pak uz to pujde potlacit na limit tech 315cc vstriku, ktere by pak sly samozrejme vymenit za vetsi, ale to uz je hodne daleka budoucnost. A pak uz nic, protoze to zavani kovanym motorem a clovek aby vykradal banky a sidil lidi :lol:

A co s tim vykonem budu delat az tam bude? Budu si ho uzivat... urcite bych se rad podival na par okruhu a zacal se venovat zdejsim zvyklostem :lol: ale myslim si, ze to vsechno prijde......

EDIT1: jeste teda k tomu vykonu, proc vice... kdyz jsem v ostrave a jedu nakoupit ve 3 mps od tatovy tehotne zeny a pak sednu do mx5 a zjistim, jak absolutne nejede, tak je to fakt demotivujici :lol: uz i auta tehotnych zen jedou lepe nez moje, to je proste hruza. Samozrejme jeji ma predni nahon (fwd lol), takze to nic, ale jede to, o tom zadna.

EDIT2: jeste jednou k tomu vykonu, vykoukl jsem z okna a na parkovisti vedle meho stoji dva mini coopery S (po kazde, kdyz kolem toho jednoho projedu, tak zacne houkat :lol: ) - oba dva ridi mlade holky, co ani zaparkovat neumi. Ja vim, ze to neni o tom se merit s ostatnima, kdo ma tech koni vic, ale sakra kdyz uz i skolacka, co ani volantem kroutit neumi, ma vice koni pod kapotou nez ja, no tak to abych se nad sebou zamyslel.

EDIT3: tak... ale kdyz dame tyhle veci bokem, tak proto, aby se s tim dalo hezky jezdit bokem nejen po tom, co zaprselo. Ale tim, ze tady prsi furt, tak je to stejne spatny argument, jako ty dva nad nim. Dochazi mi rozumne argumenty proc, takze jeden naprosto logicky, vice koni v mx5 = vice legrace. :lol:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod LordJames » 20 úno 2013, 19:03

kasli na duvody, pro me vzdycky existuje jeden naprosto dostacujici duvod: protoze to proste chci :-D doted si tam mel origo svody, nebo nejaky "performance"?
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod kousmen » 20 úno 2013, 19:10

Snad to byl poslední edit. :lol: Rozumím. Zajímalo mě hlavně, jestli ti právě tímhle způsobem nestačí nebo jestli hodláš útočit šnekem na konkurenci v nějakých závodech. Těším se na novinky z postupu co sem budeš určitě dávat. :D
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod jiri.l » 21 úno 2013, 02:45

James: Jo mas recht, ja to taky tak delam, ale z nejakeho duvodu obcas prijde moment, ze si to potrebuju nejak oduvodnit a to je pak katastrofa :D Do ted jsem tam mel origo svody (a porad jeste mam), chvili jsem tam mel tanabe 4-1, ale tim ze to byly japonske svody, tak drhly, takze musely pryc...

Kousmen: Trochu jsem se s tema editama nechal unest :lol: spis to je pro srandu, nez abych na nekoho utocil. Nejaky volny drift day / track day ale urcite musi byt :) Zitra treba zvladnu dolakovat tu rouru, takze budou dalsi fotky :lol: to mam jako zahrivaci kolo, pak se musim vrhnout na ty svody!
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 23 úno 2013, 01:32

Takze akorat neco malo z tech trpytivych veci, sani je hotove :) vsechno foceno telefonem, takze opet spatna kvalita, ale aspon neco!
Barva je BMW cosmos black, drive jsem si ji koupil, protoze jsem ji na neco chtel, ale nakonec se to nedelo a barva zustala....... a jak se ted hodila :)

klasicky prvni vrstva (je treba vyzdvihnout muj super tjunink lakovaci stolecek)
Obrázek

druha vrstva
Obrázek

tohle byla uz treti nebo ctvrta
Obrázek

a lak
Obrázek

a z blizka
Obrázek

Dneska zase nejaky mensi progress, ale o tom priste :mrgreen:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod Pavel260 » 23 úno 2013, 01:34

tak to tady budem ale hooooodne dlouho :D stolecek je super, takovej profi! :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Příspěvekod jiri.l » 23 úno 2013, 01:49

Vypada to, ze asi fakt jo :D ja se holt vzdycky snazim delat veci co nejlepe, ale v ramci moznosti - tady me casto krat proste chybi vybaveni. Kdybych byl ted se vsema vecma v ostrave, tak za par dni to mam vsechno hotove ani nemrknu. Potrebuju narezat tamto, posvaret tamto, coz je u taty cvak cvak, protoze vsechno vybaveni je hezky na hromadce, kdezto tady jedu v tezce boro podminkach, turbo kit roztahany po kuchyni studentskeho ubytovani :lol: pro zajimavost, roura se ted susi v koupelne, aby neprekazela (ale pred sprchovanim ji samozrejme budu muset vyndat :lol: ) viz foto. A to mi predtim jeste visela uprostred pokoje, coz ale bylo dost neprakticke.

Obrázek
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod kousmen » 23 úno 2013, 14:21

Máš to pěkně zdokumentovaný. ;) A ten lak je teda hodně povedenej na sprej a takový podmínky. 8-)
Invisible Ride
kousmen

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora