Balíček už překročil naše hranice. Ve středu bych jej mohl mít v ruce a hned ráno budu odesílat díly. Tak aby jste je měli v pátek doma. Posílejte doplatky
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Dneska dorazily díly! Kdo ještě nezaplatil, ať zaplatí.. Po zaplacení odesílám
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Jupijajej, to byl fofr... Ještě jsem nějakou chviličku v Brně, za chvíli odjíždím(busem), ale jestli je možnost už to teď převzít, tak by to bylo bombastický...
Díly odešlu těm co zaplatili až zítra (6.3.2013) k večeru případně ve čtvrtek 7.3.2013. Dneska na to už nemám sílu se s tím balit.
Díky za pochopení
Věci jsou nachystány po delším boji k odeslání... Snad to ráno stihnu na poštu
Rozdíl mezi origo olejovým filtrem a náhradou. Origo mi přijde pocitově těžší. Váhu nemám, tak je nemůžu zhodnotit objektivně.
Přílohy
vlevo originál vpravo náhrada
No už to zpracování je znatelně lepší. A výraznější tvarování průtokových partií naznačuje, že se tomu oleji bude originálem snadněji protíkat... Nečekal bych až takovej rozdíl.
Mé hodnocení. Tak na první pohled bych řekl, že origo je lépe zpracovaný. Kdyby někdo věděl jak udělat test filtrů, tak mám doma použitý origo mazda a v česku kupovaný filtr TUTELA 80. Originál byl na mazdě a tutela byla na rencku. Filtry jsou identické i dle katalogů. Obě auta na olej najela 10 000km.