Jamesova NA (jméno se vymyslí časem :) )

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jamesova NA (jméno se vymyslí časem :) )

Příspěvekod LordJames » 07 bře 2013, 19:44

Dneska sem sel kolem peknyho volantu za petikilo a pak uz sel se mnou :-D samozrejme to neni Nardi, kterej mi kousmen zapomenl poslat, ale libil se, tak sem ho za tu cenu vzal, aspon si zvyknu na volant bliz u tela. Prumer 350mm a tvrdosti je na tom lip nez ten birduv, kterej kupoval tusim za 1700 v setu s nabou. Na to, ze je dvouramennej, tak to docela ujde, ale i tak ho beru jako docasny reseni. Kousi, diky za vnitrnosti mrkacek, ale montaz neprobehla, nastaly komplikace...dotaz na lidi, co maji v NAcku lampy z golfa...mate stelovani vysky svetel pomoci motorku? Myslim si, ze ten duvod, proc ja mel ten vnitrek jinej je prave to elektricky stelovani...
Obrázek
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod kousmen » 07 bře 2013, 21:03

Tak to mě mrzí, že nepomohly... :( A jakýpak zapoměl poslat Nardi? Jen počkej zajíci. :D
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod LordJames » 07 bře 2013, 21:09

ale pomohly :) a pomuzou jeste vic, jen je potreba to trosku predelat. pomohla by mi fotka, kam to bylo do tvych svetel prisroubovany ;-)
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Igor » 07 bře 2013, 22:08

samozrejme to neni Nardi, kterej mi kousmen zapomenl poslat
:) :) :)

jinak to vypada mooc dobre
Igor

Příspěvekod whisper » 08 bře 2013, 22:18

Ja som si predvčerom namontoval taký istý! :D Dal som za neho v prepočte 750 Kč (doprava zobrala polku z ceny), s pevnosťou som tiež spokojný... Samozrejme nie je to OMP ale nejaký fejk z Maďarska :D Ako riešiš to, že nedočiahneš na smerovky? :roll:
Přílohy
volant.jpg
Naposledy upravil whisper dne 08 bře 2013, 22:30, celkově upraveno 1
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Obrázky: 6

Příspěvekod LordJames » 08 bře 2013, 22:25

Tak co ja vim, tak ti volant ruku nezkrati, takze na smerovky dosahnes :-D ne, delam si srandu, nevim, auto ted nemam pojizdny, takze sem ho jen nahodil a jeste s tim nejel. Sundal si jen puvodni volant, nebo i neco dalsiho? Mne tam vadi takovej ten tocici plast pod volantem :-D nejsem znalej...k cemu to je? je to pripojeny dratem a je na tom popsanej postup zarovnani volantu. Manual nemam po ruce, tak to nevyctu
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod whisper » 08 bře 2013, 22:34

No to práve neviem, ja som tam mal predtým tiež neoriginál... Pozri foto, nie je toho vidieť veľa, ale mám volant -> boss -> taký obdĺžnikový čierny plast so zaoblenými rohmi a potom nejakú dieru naspodku... Inak, ako pozerám tak máme úplne rovnaké volanty, akurát nevidím dobre, čo máš ty za klaskón...

Vyskúšaj si tie smerovky, uvidíš, že nedočiahneš bez toho, aby si dal ruku takmer dole z volantu... To bolo dosť nahovno, keď som to zistil :D

Inak, na NA sa dá nejak nastaviť volant? Alebo čo si myslel tým zarovnaním?
Přílohy
volant-3a.jpg
Naposledy upravil whisper dne 08 bře 2013, 22:39, celkově upraveno 1
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Příspěvekod LordJames » 08 bře 2013, 22:38

No ten plast o kterym mluvim naseda tam, co mi ted naseda naba (boss), to z te fotky nepoznam. Nevim, jak presne to zarovnani funguje, ale postup tam je popisovanej nejak ze mas otocit po smeru hodinovych rucicek,dokud se volant nezamkne, pak o neco pootocit zpatky a srovnat sipky na tom plastu o kterym mluvim. Jinak ja mam ten volant bez klaksonu a bez sroubku, takze sroubky sem kupoval zvlast a budu je muset nebarvit na cerno, nebo sehnat nejaky cerny a tlacitko uz mi leti z USA
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod whisper » 08 bře 2013, 22:43

Tak ja mám boss zakrytý len takým plastovým krytom vrúbkovaným, ako má asi každý - http://www.hondaperformanceparts.co.uk/ ... 94-01_.jpg a potom už je ten kryt skrinky zapaľovania.

Čierne skrutky mám, ale ešte som sa nerozhodol, či ti ich vymením za strieborné :D

Radosť je moje palivo.
whisper

Příspěvekod LordJames » 08 bře 2013, 22:50

to by nestalo za postovny...:-D staly par korun
ObrázekObrázek
LordJames

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora