Henges píše:...mega cool husta akce s naslapanyma fackama a golfama...
Pochtli píše:Buteo: Uznávám lidi, co rvou peníze do funkčních věcí, které nejsou moc vidět (podvozky, turba, kompresory apod.) než vizuální cosi, co má s rozumem, mnohdy vkusností a mnohdy s bezpečností v provozu málo co společného.. Jen obdivuju, že někdo dobrovolně rve neskutečný prachy do nějakého starého "střepu", za které by si koupil mnohem zajímavější vozítka.
Henges píše:Pochtli píše:Buteo: Uznávám lidi, co rvou peníze do funkčních věcí, které nejsou moc vidět (podvozky, turba, kompresory apod.) než vizuální cosi, co má s rozumem, mnohdy vkusností a mnohdy s bezpečností v provozu málo co společného.. Jen obdivuju, že někdo dobrovolně rve neskutečný prachy do nějakého starého "střepu", za které by si koupil mnohem zajímavější vozítka.
Tohle až tak uplně nesedí Aneb, kdo si staví turbo, tak ne aby s tím jezdil pomalu
Henges píše:Jasný, vím jak to myslel Ale zase tvrdit že rychlá jízda je bezpečnější než "pomalá"... Ale nebudem slovíčkařit. Jinak nakonec jsem nejel, jak jsem psal, počasí nebylo zrovna ideální tak jsem se na to vyprd.
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 18 návštevníků