Jihomoraváci

Plánované srazy, výlety a sportovních akce ...
Pravidla fóra
Máte chuť se o víkendu sejít? Jeli byste na otočku do Alp? Napište to sem, třeba se někdo přidá :-)

Re: Jihomoraváci

Příspěvekod kousmen » 13 bře 2013, 12:12

No hlavně jestli to hodlají dělat ilegálně a v pátek tak tam bude plno a pochybuju, že je tam nechají driftit a sprintovat... Ale jestli se vás sem chystá tolik, tak až od tam pojedete s tím, že se nic nekoná, můžeme se potkat. Zase nic neslibuju, ale vypadá to zase nadějně. :D
EDIT: naděje prý umírá poslední, ale nevěřil bych tomu. Provizorní baterka je v háji, takže ende... :x
Naposledy upravil kousmen dne 13 bře 2013, 18:19, celkově upraveno 1
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Henges » 13 bře 2013, 12:25

Aby jste se nedivili jak to bude mega cool husta akce s naslapanyma fackama a golfama a az budete litovat neucasti, tak uz bude pozdeee.

Ps:jedu jen podle pocasi :-)
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod Pochtli » 13 bře 2013, 19:28

Henges píše:...mega cool husta akce s naslapanyma fackama a golfama...

Proto na takovéhle akce raději nejezdím, protože by mě odtamtud tuzeři vynesli v zubech, jak bych se za břicho popadal při shlédnutí některých jejich exemplářů :lol:
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod buteo » 13 bře 2013, 20:15

Ale chlapci, to chce trochu víc tolerance!
Tuneři mají auta rádi stejně jako my, jenom se to projevuje jinak.
Moje gusto to taky není, ale rozhodně to neodsuzuju.
(Láska - i ta k autům - může mít přece nejrůznější formy, ne?) ;)
buteo

Příspěvekod Pochtli » 13 bře 2013, 22:41

Buteo: Uznávám lidi, co rvou peníze do funkčních věcí, které nejsou moc vidět (podvozky, turba, kompresory apod.) než vizuální cosi, co má s rozumem, mnohdy vkusností a mnohdy s bezpečností v provozu málo co společného.. Jen obdivuju, že někdo dobrovolně rve neskutečný prachy do nějakého starého "střepu", za které by si koupil mnohem zajímavější vozítka.
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod LordJames » 15 bře 2013, 19:39

Zdar jihomoravský chuligáni! Přemýšlím o cestě směr Brno s následujícím plánem:
pátek 5.4. autosalon
sobota 6.4. autodrom
neděle 7.4. vyjížďka s váma!

Je někdo pro, nebo mě necháte udělat si Brněnskej sraz v počtu jedný mazdy? ;-)
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Henges » 15 bře 2013, 19:58

Pochtli píše:Buteo: Uznávám lidi, co rvou peníze do funkčních věcí, které nejsou moc vidět (podvozky, turba, kompresory apod.) než vizuální cosi, co má s rozumem, mnohdy vkusností a mnohdy s bezpečností v provozu málo co společného.. Jen obdivuju, že někdo dobrovolně rve neskutečný prachy do nějakého starého "střepu", za které by si koupil mnohem zajímavější vozítka.

Tohle až tak uplně nesedí :D Aneb, kdo si staví turbo, tak ne aby s tím jezdil pomalu :mrgreen:
Henges

Příspěvekod Sedrik » 15 bře 2013, 21:41

Henges píše:
Pochtli píše:Buteo: Uznávám lidi, co rvou peníze do funkčních věcí, které nejsou moc vidět (podvozky, turba, kompresory apod.) než vizuální cosi, co má s rozumem, mnohdy vkusností a mnohdy s bezpečností v provozu málo co společného.. Jen obdivuju, že někdo dobrovolně rve neskutečný prachy do nějakého starého "střepu", za které by si koupil mnohem zajímavější vozítka.

Tohle až tak uplně nesedí :D Aneb, kdo si staví turbo, tak ne aby s tím jezdil pomalu :mrgreen:

Jezdit ry + chle neznamená nebezpečně :p
Pochtli nejspíš myslel home-made vychytávky, který nemají homologaci - jel jsem jednou na dalnici za autem (myslím stará Calibra) co se mu křídlo ve vyších rychlostech vyklalo jak prase - kdyby to ulítlo , tak jsem bez hlavy....
Taky nechápu, proč dá někdo XX tisíc za perleťovej lak na Felicii 1.4 MPi, přidá kola za další tisíce, drahý rádio + 10 092 repro, osvětlení podvozku....
Prostě mi to přijde jako lyžař ve špičkové výbavě za desítky tisíc, kterej neumí lyžovat - hlavně že má vole to nejlepčejší...

Ale proti gustu....
Pokud to má homologaci, ať si každej dělá co chce - i tak si ale nemůžu pomoct, ale přijde mi to směšný.

EDIT: ale musím říct, že některý čistě stylingový auta jsou hezký. Na pohled (když beru, že to není auto, ale statický objekt k obdivování) ano - pokud ale vezmu, že to má i jezdit, pak ne...
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Příspěvekod Henges » 15 bře 2013, 21:45

Jasný, vím jak to myslel ;-) Ale zase tvrdit že rychlá jízda je bezpečnější než "pomalá"... ;-) Ale nebudem slovíčkařit. Jinak nakonec jsem nejel, jak jsem psal, počasí nebylo zrovna ideální tak jsem se na to vyprd.
Henges

Příspěvekod Sedrik » 16 bře 2013, 10:32

Henges píše:Jasný, vím jak to myslel ;-) Ale zase tvrdit že rychlá jízda je bezpečnější než "pomalá"... ;-) Ale nebudem slovíčkařit. Jinak nakonec jsem nejel, jak jsem psal, počasí nebylo zrovna ideální tak jsem se na to vyprd.

Bezpečnější asi ne, jen není nebezpečnější (srry, já se slovíčkařením živím :))
Já byl do noci v práci, takže jsem na to úplně zapomněl....

Ale zajímalo by mě, jestli to vůbec bylo a kde - na tom jejich FB profilu byla mapka, kde bylo místo konání sice napsáno macocha, ale pointer byl v Jakubově jezírku po cestě na skalní mlýn, poblíž penzionu Macocha....

A napadlo mě - asi všichni znáte, ale přeci jen - www.tuzing.com - stojí za přečtení :)
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

PředchozíDalší

Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...