dneska probehnul test 14tek - nazor tentokrat necham na vas
A taky uklidnim jirku že se instalace LC-1 nemusí bát. sedne do origo závitu nakonec jsem krabicku nechal v motorovym prostoru. protoze se mi nechtelo vytahovat ty piny z konektoru a vrtat do firewallu tak velkou diru, abych ti ten konektor protahnul jsem nechtel uz vubec. Takze tu "krabicku" jsem chytnul na firewall a kabely z ni protahnul do interieru. Tim jsem skoncil, protoze uz mi byla zima a nevidel jsem na to
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
Winie píše:na vzhled serte. o ten nejde. tohle jsou kola na pritelkyne polo ale uvazuju, ze dam pryc svoje SH a koupim bud zavodni formulovy ARC, nebo watanabe
A co jsi chtěl slyšet? Jestli jsou velikostně ok? Mě přijdou maly, ty musíš vědět jak se chovají a vyhovují ti
14 ano,ale ten petipaprsek k tomu nestimuje.. ale to pises sam,ze jen zkouska....urcite neco vicepaprskoveho enkei RPF1,watanabe apod. a samozrejme vetsi balonovitejsi profil gumy. Co ze mas dole blinkry,ta oranzova tomu slusela
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno Subaru BRZ 2.0 WRB MT new Subaru Forester XT 2.5T 2007
Lc1 nech klidne v motoru mám ji tam ja i zaplik a bez problemu jen by tam neměla být pořád jako strčená ve výfuku odlaď a vyhoď ji ven jinak mě taky přijdou 14 malý, ale možná je to tím designem
Diky za info! Nevim, jestli si tu lc1 uz kalibroval, ale na kalibraci je treba mit senzor vyndany venku urcite si to tam nekde cetl, ale radeji to rikam, aby se neco nepokazilo! Jinak me se ty kola libi, jen nevim, jestli budou porad vypadat dobre, kdyz na ne das balon? Moc si to neumim predstavit...
1993 NA6 socialni verze
Vozíme HSDMeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!