Winie´s Miata NA

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Winie´s Miata NA

Příspěvekod Borgi » 28 bře 2013, 22:25

Ma tendenci se upalovat, aspoň u turba, musiš ji mít dál na výfuku aby chvilku vydržela, řešilo se to na us foru. Jinak jak píše jirka po nějakým kilometrovým intervalu musíš překalibrovat, aby měřila pořád přesně, může vykazovat odchylky je to i v manuálu. Kam si to ukostřil? Doporučuji to ukostřit na odstíňenou kostru co je na sensory nebo ti to bude brutálně lítat ty hodnoty ;)
Borgi

Příspěvekod Winie » 28 bře 2013, 22:41

chtel bych jit s vahou jeste trosku dolu na tech kolech a asi jit i do mensiho prumeru gumy.
jiri: necetl :lol: kazdopadne po tech peripetiich se zasroubovanim mam z toho teda radost :lol: :lol: :lol: ja k tomu navod nedostal, jen schema zapojeni a jeste jsem ho ani poradne neprocetl. jen jsem protahnul draty, ale dik za upozorneni, musim ji teda vytahnout
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod George » 28 bře 2013, 22:44

tak zrovna oproti těm SH si s menšíma diskama nepomůžeš, pokud nekoupíš třeba Weds TC05 apod. 14" watanabe vážej víc než ty tvoje 15"
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod jiri.l » 28 bře 2013, 22:45

:lol: tak jeste nezapomen, ze za zadnou cenu nesmis mit zapnuty motor a pridelany senzor, ktery neni zapojeny - hned ho spalis. Kalibrovat to musis nejdriv kdyz to mas volne ve vzduchu, pak senzor pridelas a pokracujes (mrkni do toho navodu, fakt se to vyplati si to precist :D)
Jak psal Borgi, na ten senzor je treba davat bacha, ja mam svuj zapojeny az v decatu, abych si ho neupalil.

EDIT: ted jsem si to poradne precetl, ze navod nemas, zkusim Ti ho nekde vyhrabat :)
EDIT 2: tady je: http://www.innovatemotorsports.com/supp ... Manual.pdf
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Borgi » 28 bře 2013, 22:49

V rychlosti: odpojiš konektor lambdy otocist klickem bude ti diodka blikat, vypneš klič připojíš lambdu mimo výfuk na vzduchu zapneš klíč dioda bude pomalu blikat lammbda se zahřívá a dioda svíti pořád až se nažhaví. Potom zmáčkneš a drží kalibrační tlačitko 30 vteřin pustíš a je hotovo můžes vypnout klíč a našroubovat lambdu do výfuku ;)
Borgi

Příspěvekod Borgi » 28 bře 2013, 22:52

Doporučuji ti instalovat diodu někam kde ji uvidíš dokud svítí v kuse je vše v porádku když nějakým způsobem bliká znamená to chybu.
Borgi

Příspěvekod jiri.l » 28 bře 2013, 22:58

Ty jsi to uz musel delat hodne krat, ze to znas nazpamet :lol:
Jak rikal Borgi ohledne te diody, tady davam tip na umisteni. Pod volantem u nohou jsou takove kastliky na cudliky, kde (alespon ja) vubec nic nemam. Neni to nijak hezke, ale je to funkcni ;)
Omluv tu pruhovanou pasku, je strasna, jeste to musim trochu poladit, aby to vypadalo jako u lidi :oops:

Obrázek
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Ryba » 28 bře 2013, 23:02

to s tim upálenim ale hrozí asi spíš na turbu ne? já s tim jezdil na atmosféře v tom nejtěžšim provozu a žije...
Ryba
špion

Příspěvekod Borgi » 28 bře 2013, 23:03

Tam tu diodku mám taky :lol: :lol: :lol: jen tlačítko mám u pojistek pod tím krytem. Už jsem to dělalt tak 10x :D
Borgi

Příspěvekod Borgi » 28 bře 2013, 23:06

No na turbu se ti to stane spíš, ale i na atmosféře může nastat něco jako efekt lag systému( missfiring ) když to bude bohatší hlavně u řazení nebo deceleraci ( nedej bože launch control nebo flat shift). Už jsem jednu upálil na pohled jí nic nebylo jen z ní bylo chrastítko :D dá se ale koupit jen lambda bez lc1
Naposledy upravil Borgi dne 28 bře 2013, 23:17, celkově upraveno 1
Borgi

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora