Jirkova mrkačka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Jirkova mrkačka

Příspěvekod jiri.l » 01 dub 2013, 21:02

Na aute je zase videt nejaky pokrok, tak tady udelam update, hezky chronologicky samozrejme :)

Jednoho krasneho slunecneho dne jsem vylezl ven s flexou a udelal konecne ty relief cuts, abych se nekam pohnul.
Obrázek

Pak uz jen odmastil, zamaskoval a sly do laku, at nereznou :)
Obrázek

Pouzil jsem spreje VHT z rady flameproof, nejdrive zaklad
Obrázek

Potom cerna
Obrázek

Potom "lak"
Obrázek

Vstriky jsem vzal a ocistil (jsou to denso ze supry, 312cc)
Obrázek

Potom jsem vyndal stare filtry, tady pro ukazku tuning se sroubkem (diky radepovi, ze potvrzeni, ze tahle silena metoda vazne funguje)
Obrázek

tadaaaaaaaa :mrgreen:
Obrázek

A pak prisly nove tesneni a filtry
Obrázek

A ready :)
Obrázek

SIlikonove spoje jsem vzal a hodil do kyble s jarovou vodou, nechal jsem je macet asi dva dny :D nejdriv pred
Obrázek

A potom... kazdy jsem jednotlive trochu otrel. Ne ze by na tom zalezelo, ale moje ocd je spokojene (skoro)
Obrázek

A jedna rychlovka ze snezneho dne, kdyz jsem byl na nakupu, tak jsem potkal par dalsich :)
Obrázek

pokracovani........... za chvili
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod jiri.l » 01 dub 2013, 21:08

Pak jsem vzal svuj dual feed fuel rail (omlouvam se, nevim, jak se to rekne cesky, nekdo mi napovezte prosim, at se zase neco priucim! :) ) no a trochu jsem to prebrousil a prelestil.
Obrázek

A v tomto bude provizorne wideband :)
Obrázek

Pak jsem se dal na kuchani. Jeste nez se zacal montovat turbo kit, tak bylo treba nainstalovat a nakalibrovat lc1. Takze nejdriv vykuchat interier, rovnou cely, protoze tam budu potom predelavat vice veci.
Obrázek

A to jsem si myslel, ze v tomto stavu to vypadalo spatne :lol: O par fotek nize uvidite, jak to vypada ted :lol:
Obrázek

Tady je uz lc1 i s budikem online. Jeste to blbe ukazovalo...... ale fotky, kdy to ukazuje spravne jsou rozmazane, takze nekdy priste :mrgreen:
Obrázek

Jeste jsem nalakoval koleno z turba... zase VHT jako svody.
Obrázek

No a tim se dostavame ke dnesku....
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 01 dub 2013, 21:16

Jak dostat axle stands pod auto? Pouzijte to, co jste si odnesli ze skoly! (ne vedomosti, ale knizky..... :lol: )
Obrázek

Dneska mi prijel Jordan pomoci (o par stranek zpatky je fotka jeho cerne turbo mx5, kterou teda uz nema) s navrtanim olejove vany na oil return z turba. Lepe receno, ja mu podaval naradi a pomahal a on vrtal a delal zavit :lol:

Jen jedna takova momentka...
Obrázek

K dostani se k vane bylo treba odmontovat takovy ten velky kryci plast, je to par sroubu, zadna hruza :) Tady uz je to uz ve vane, pouzili jsme thread lock, at se ty zavity chyti a uz nikdy nepusti :D
Obrázek

A nakonec halda lepidla na kov (ano, je to strasne neuhledne, ale ta srajda se neda vubec roztirat a stejne to nikdo nevidi!, hlavne, ze to dobre tesni)
Obrázek

Pak jsem sundal sani a svody... a trochu odstinil hadice s chladici kapalinou.
Obrázek

No a nakonec jsem spojil koleno se seriovou downpipe (coz se delalo trochu hure, nez se to rika), dal to do auta a pridal svody s turbem :) HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Obrázek

Jeste me toho spousta ceka...............
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod Pavel260 » 01 dub 2013, 21:20

tak kdyz si prisel tak si me sral, nevim proc.. pak to dobu slo, dokonce si byl fajn a ted me opet seres :lol:
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Příspěvekod George » 01 dub 2013, 21:20

paráda! Dělali jste pak výplach vany kvuli šponám?
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Pavel260 » 01 dub 2013, 21:21

George píše:paráda! Dělali jste pak výplach vany kvuli šponám?

taky mi to prislo jako prasarna to delat na motoru :D ale predpokladam ze to ma osefovany kdyz uz to jedno turbo jezdi
Pavel260

Příspěvekod Winie » 01 dub 2013, 21:24

pecka :) jsem zvedavej na video jak to pojede :)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod jiri.l » 01 dub 2013, 21:25

Pavel: Proc? :D snazim se chovat hezky a vsechno delat poradne, tak kde je problem :lol:

Jirka: Cekam az ten JB weld (to lepidlo) zaschne, potom vypustim stary olej, ve kterem par tech spon je a potom tou hadici, ktera bude slouzit na oil return, naliju asi litr alkoholu (? - white spirit), a necham to chvili byt. Tak to doporucuje delat begi, tak se snazim toho drzet :) Napada Te jeste neco? Tohle by podle me melo stacit...

Jinak teda co se te vany tyce, aby ji clovek sundal z motoru, tak musi motor ven, coz neprichazi v uvahu v mem pripade :D Jak flyinmiata tak begi doporucuji postup, ktereho jsem se drzel, takze by melo byt vsechno v poradku :)
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod jiri.l » 01 dub 2013, 21:26

Winie píše:pecka :) jsem zvedavej na video jak to pojede :)

Diky! To ja sam jsem zvedavy :lol: az to bude jezdit a az bude video, tak tohle bude urcite prvni misto, kam ho dam! ;)
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

jiri.l

Příspěvekod Pavel260 » 01 dub 2013, 21:28

mas muj obdiv uz jen proto ze ses do toho v tehlech podminkach pustil :-D natoz tahani motoru ven.. to je nesmysl delat na ulici :D tak hodne stesti ;)
Pavel260

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora