Tomu rozumím, já to cítím stejně. S tím, že rám chci kvůli bezpečnosti jak na okruzích, tak i na okreskách a taky pro možnost účastnit se na víc závodech. Protože bez rámu nás pustí jen na minimum závodů. Ale beru to hlavně kvůli bezpečnosti spolujezdce a v druhé řadě mě, protože nějakej závod pojedu stejně tak jednou do roka.
Použitý se dají většinou dobře sehnat v UK, ale já osobně teď mám v plánu něco jinýho a až budu mít možnost do něčeho jít, tak to bude s velkou pravděpodobností právě rám od G5. Jenom bez těch "x" příček a s doorbarama navíc...
Ale výrobců je hned několik, třeba henges má myslím TRlane a vypadá spokojeně. No všechno má svý výhody a nevýhody, já chci G5 proto, že jsem spokojenej s ostatníma službama a výrobkama. Navíc když od nich něco koupím, jsem si jistej, že peníze půjdou do vývoje dalších dílů a mít tady domácí dostupný kvalitní výrobky s možností kdykoliv cokoliv domluvit individuálně, to není vůbec na škodu.
Jinak jsem viděl ještě dokonce "rollbar" od samozvaného guru, radši se k tomu nebudu vyjadřovat, obrázek si udělej sám -
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8749_n.jpgEDIT: super zpráva georgee