jiri.l píše:kousmen píše:Dobrá práce! Když to bude tak hezky zdokumentovaný, tak se podle tebe celá republika oturbí. To bude na cestách veselo. Kupodivu mi tam modrý hadice ani tolik nepřekáží, hlavní je, že to bude udělaný pořádně...
Diky! Vsak to je ucel ne, cim vice naturbenych mx5 v okoli, tim lepe Je pravda, ze na tech fotkach ta modra jeste vypada celkem k svetu, ted jak uz jsem do toho zamichal jeste ty puvodni oranzove, tak to zacalo hrat barvama a to je hruza ale zatim to udelam ucelove, az bude vse fungovat jak ma, tak se budu zabyvat barvama...Zed píše:Paráda pane, hlavně obdivuju ty podmínky ve kterejch to děláš, mě by z toho asi švihlo takhle někde na parkovišti
Diky moc! No stalo me to chvili odrikani, kdyz jsem takhle na parkovisti zacinal, coz bylo vice nez rok zpatky... ale on si na to clovek zvykne a vsichni kolem nej taky, takze to uz pak neprijde vubec nikomu divne je pravda, ze zrovna pri takto rozsahle instalaci by se mi tatova dilna nesmirne hodila, ale holt je to tak, jak to je a je treba vyjit s tim, co clovek ma k dispozici a moc nefnukat...Miata píše:Dobře ses do toho pustil!! Jedna otázečka, zvážil jsi to ze srandy kolik kg navíc jsi nacpal pod kapotu nebo nějaký odhad??
Sakra! To me nenapadlo nejvic vazi turbo a svody... intercooler neni zas tak tezky, snad jen tech par ocelovych trubek (ty spodni cerne), ktere jsou celkem tezke - chtel bych je casem vymenit za hlinikove, aby byly jako ty ostatni. Ale plan je tech par kilo navic vykompenzovat vyssim vykonem, tak uvidimewhisper píše:Ooo, paráda, moja obľúbená Mia má už aj turbo... Tak to už nemám v ničom navrch!
(žartujem ) Dúfam, že sa niekedy vidíme IRL
tak prece jenom to tady neni o porovnavani toho, kdo co ma ci nema tvoje auto jezdi a funguje, zatim co to moje je zatim jenom zaparkovane pod okny a modlim se, ze to bude fungovat IRL?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 46 návštevníků