Winie´s Miata NA

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Winie´s Miata NA

Příspěvekod jiri.l » 28 bře 2013, 23:15

:lol: tak ono asi na mx5 neni zas tak moc mist, kam ji dat, ale stejne je to sranda :lol: na kolik prijde jen ten senzor?
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Borgi » 28 bře 2013, 23:20

53£ v roce 2011 ;) Jinak Winie sorry za takový menši OT
Borgi

Příspěvekod jiri.l » 28 bře 2013, 23:22

Diky ;) jj Winie promin, ze Ti tady OT, uz jdu pryc :mrgreen:
1993 NA6 socialni verze

Obrázek

Vozíme HSD MeisterR coilovery, díly DW, kola ENKEI KONIG RAYS SSR WORK XXR , pro více info SZ!
jiri.l

Obrázky: 3

Příspěvekod Winie » 28 bře 2013, 23:50

panove to vubec nevadi. jedine dobre za typy ;)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Winie » 09 dub 2013, 20:33

v pulce unora predany nakresy pro vyrobu priruby a je temer pulka dubna a priruba stale nikde.... tajne jsem doufal ze stihnu sosnovskej miata cup, ale uz je mi jasny ze to je utopie :(
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

Winie

Příspěvekod hellsabath » 09 dub 2013, 21:45

Winie píše:dorazila dalsi cast skladacky:
Obrázek
akorat se obavam ze stanovenou financni hranici nedodrzim, ale co. hlavne kdyz to bude fungovat :lol:

z coho su to carburatore ????????????
hellsabath

Obrázky: 0

Příspěvekod Winie » 14 dub 2013, 22:34

dneska jsem sel s hruzou do garaze, protoze jediny co jsem vcera udelal, byl test sedacky a zjistil jsem, že se mi nevejde do auta :shock: :shock: :shock:
Tak jsem zacal pro jistotu hned v pul devaty rano abych mel na vsechno cas a klid. Necekala me totiz jen miata, ale i kamaradovo Corrado, Arosa a taky jsem chtel zacit delat letnaky na hondu.
Tak jsem zacal den výrobou OCT. Pomerne se i podarilo a vyslo me asi na 180kc :lol: nadobka je z krabicky od trenek, 3x fitynka + matice, jeden oddechovej filtr a zbytek uz je vesmes co se v garáži našlo. Jen musim neco provest s tou zelenou prisernou hadicí.
Obrázek
Abych rekl pravdu, tak necekam ze mi ta krabicka vydrzi vecnost, ale mam jich doma asi 20 :lol: spis si rikam aby vydrzela ten tlak jestli tam nejakej vubec je.
Obrázek
(vsimnete si naprosto profesionální ucpávky trubky z nádrže :lol: )
No a pak uz jsem se vrhnul na sedacku, po vcerejsim testu se mi do toho vubec ale vubec nechtelo, ale ve finale musim rict, ze se nademnou tentokrat smyloval automobilovej bůh. Po asi dvouhodinovym laborování, kopání do všeho možnýho se dílo podarilo a sedacka sedí na perfektní pozici, presne jakou potrebuju. Jen nemuzu zatahnout okenko :lol: coz = dalsi uspora váhy, protoze poletí obe ven. Navic asi bude treba i upravit tapec na dveřích.
Obrázek
(vsimnete si velmi vkusné hvezdicky na boku. To neni muj vymysl, ale zakrývá mou nešikovnost, protože mi sedacka vyklouzla z ruky a pojezd mi odrel barvu az na kov :evil: :roll: )
Tady mam jednu specialni fotku pro Jiriho.l aby videl ze v tom bordelu v aute neni sám
Obrázek
Zdrojem tohohle bordelu je táhání drátů od LC-1, nakonec jsem vse kostril samostatne aby to nedelalo bordel. Jen doufam, ze tomu nebude vadit , kdyz mam ze stejnyho kabelu napajeni jak pro lambdu, tak pro budík - borgi?
No a kdyz uz jsme delali brzdy na corradu, tak jsem si vyzkousel kola na miate, jak by pasovali. Predek 16x9, ET neznámé a zadek 16x10, ET taktéž neznámé.
Obrázek
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

Winie

Příspěvekod kousmen » 15 dub 2013, 05:51

winie's customs :lol:
Vypadá to, že sis udělal pěknej den. Takže teď bez oken a s jednou sicnou? Je radost na tu krasavici pohledět. :P
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Henges » 15 dub 2013, 10:43

Náhodou ta zahradní hadice je super :lol: S tou sedačkou se dívám, že budeš asi jak já s tou šířkou a nedáš ji uplně dozadu skrz pásy. Jinak ty kola jsou moc pěkný ;)
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod Winie » 15 dub 2013, 11:24

Hele ten napis uz tam je od zacatku. To je moje stary logo :D
Kousmen: jj okna pujdou ven, stejne jsou zbytecny. Sedacka spolujezdce bude origo, ale spis tam nebude, nez bude.
Henges: hele nastesti ta sedacka sedla presne do mezery mezi zadnim plastem tapecem na dverich. Ten tapec do ni trosku boucha, tak ho asi predelam. Neni ted moc casu, navic me ceka I par veci na hondu a polo.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

Winie

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora