Tak to je ale krásné číslo ... A ještě více zářitků... Já ani nemám tucha kolik jsem letos najel..
Edit: Tak jsem hledal zda mám vyfocený tachometr na začátku sezóny. Našel jsem jej Tak jsem letos dal něco kolem 15 000 km.
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Tak další sezona naplno zahájena. Před sezonou provedena výměna náplní, na zdejší doporučení jsem šel do Millers Oils převodovka CRX 75W-90NT a dif CRX LS75W-90NT. Můžu konstatovat, že převodovka funguje o poznání líp.
Přílohy
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná NC 1,8. šedá NC 2,0. bílá
Tak trochu jiný sraz. Dnes jsem se byl podívat a na kousek cesty se přidal k projíždce plzeňského military car klubu. Akci trochu komplikovala nepřízeň počasí, ale jinak vydařený výlet.
Přílohy
Nelče se moc líbila jízda v Dodge sanitě.
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná NC 1,8. šedá NC 2,0. bílá
Tak jsem si dal preventivně před létem repas altíku. V servisu si mi řekli, že uhlíky byly tak za pět minut dvanáct, tak bych z toho viděl doporučení pro cestovatele nepodceňovat.