tak po měsíci hned radost - důchodce couval, couval, až nacouval do mojí mazdy, se kterou jsem sotva vyjel z garáže, abych zavřel vrata... Ach jo, někteří by fakt měli vrátit řidičák..
naštěstí je to jen škrábnuté, stejně jsem ale zvědav kolik mi pojišťovna viníka (kooperativa) zaplatí...
Srat na psychickou ujmu...pojistovna musi cvaknout to, co to fakt bude stat...a prece nebudes lakovat jen ten skrabnutej kousek, ale vezme se celej dil
to je jasny. pojistovna plati celej dil. co sem mel ja zkusenost s likvidaci od kooperativy, tak nejsou zrovna lakomý. Tohle realne vidim na nejakejch 12tisic.
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
Winie píše:to je jasny. pojistovna plati celej dil. co sem mel ja zkusenost s likvidaci od kooperativy, tak nejsou zrovna lakomý. Tohle realne vidim na nejakejch 12tisic.
Taky muzu potvrdit, ze kooperativa opravdu neni lakoma a uzna ti kazdou pitomost - napr. odreny AL disk ze stare Ibizy mi proplatili jako novej (vic nez cela sada jetejch disku)
tak všechno nakonec dobře dopadlo... oproti původnímu zděšení jsem to za 2 hodiny práce rozleštil tempem + Turtlewax leštěnkou s modrým voskem a na autě není prakticky nic vidět (na dveřích vůbec). Lakování netřeba
pojišťovna poslala 8 tisíc, takže mám pěkný příspěvek na dovolenou Nejvíc mě překvapilo, že ve středu se to přihodilo a v pondělí bylo vyřešeno...