Odlehčování MX5

Re: Odlehčování MX5

Příspěvekod Mike » 09 črc 2013, 13:45

Ano prosím...stejně si mně k tomu inspiroval;) tenhle týden někdy v podvečer? Dál navrhuju SZ, ať to tu neprasíme...
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod George » 09 črc 2013, 13:56

napíšu ti SZ

Kousi, v topení je voda, takže to musíš dělat s vypuštěnym chladičem. Ty dvě trubky co jsou vpravo za motorem (z jedné jde hadička za motor, z druhé pod svody) jsou právě od topení, takže pak musíš natahnout novou hadici mezi zadnim výstupem z motoru a pumpou (pod svody)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod kousmen » 09 črc 2013, 14:30

Tušil jsem, že to takhle nějak bude. Kolega vedle v garáži si totiž zaplavil interiér, tak jsem si říkal, jestli to jde odstranit i bez vypouštění... Budu muset nejdřív sehnat nějakou hadici a když neseženu, tak na to kašlu. Ale nebylo by od věci tu potvoru vyndat a zvážit... Hlavně tam ale už nechci mít ty zbytky po airbagu. Elektrika je pro mě ještě větší oříšek. Čekal jsem, že v miatě budou pod palubkou tři dráty a opak je pravdou. Vůbec se v těch nudlích nevyznám. :D
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod George » 09 črc 2013, 14:59

někde tu je odkaz na el. schéma, tak si ho najdi, přinejhoršim ti ho můžu poslat na mail.

topení pod palubkou ti můžu zvážit akorát NB verzi a bez vody. Hadici tu mám, můžu ti poslat typ a výrobce
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Vavris » 09 črc 2013, 15:21

že vám skáču do toho topení, podle mě to je blbost jej vyndávat.

Pokud ti jde na okruhu o honění desetinek, tak musíš mít nasazenou střechu bo bez ní je aerodynamika někde na úrovni lodě borgů --> zavřená střecha plus spocený řidič mínus topení = zamlžené okno. A to je pak všecko na hovno :mrgreen:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod kousmen » 09 črc 2013, 15:57

Nene, díky žorži :D já to nějak vypátrám. Na fóru se nezadařilo, ale myslím, že se najde. Já jenom kdyby ho měl někdo po ruce... ;) S tou váhou jsem to myslel tak, že bych to mohl vyndat aspoň na zvážení pro informaci ostatním. ;)
Vavris: To máš pravdu. Já tam topení chci, proto jsem psal dočasně. Na okruhu se chci jen zlehka projet, protože je to moje poprvé a navíc masarykáč, kde žádný zázraky nedokážu. Holím interiér kvůli lepšímu plánování a pak i výrobě rámu a na ten okruh to bude jenom vhod. To topení vyndávat stejně budu abych oddělal všelijaký ty izolace, uklidil elektriku a nějak to přestříknul+časem jenom tepelnou izolaci ve formě nějaké folie. Navíc mám k tomu topení hadice mishimoto, tak je tam budu rvát... A vypadá to teď strašně ošklivě ten plastovej robot. :lol:
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Winie » 09 črc 2013, 22:50

Vavris píše:že vám skáču do toho topení, podle mě to je blbost jej vyndávat.

Pokud ti jde na okruhu o honění desetinek, tak musíš mít nasazenou střechu bo bez ní je aerodynamika někde na úrovni lodě borgů --> zavřená střecha plus spocený řidič mínus topení = zamlžené okno. A to je pak všecko na hovno :mrgreen:

my s NAckama si rozepneme zadni okno :P a je po problému, teda částečně :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod Honzik1984 » 09 črc 2013, 23:38

když náhodou funguje zip :lol:
Obrázek mx-5 NA 1,8 BRG
Honzik1984

Příspěvekod kousmen » 10 črc 2013, 06:20

Moje zadní okno už asi popátý a naposledy upadlo, takže ani odepínat nemusím... :lol:
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Mike » 12 črc 2013, 09:44

Děkuju Jirkovi za včerejší zprostředkování zážitků v jeho miatě bez posilovače. Mimochodem super projíždka z Mořiny do Prahe, žádný auta nikde.
A k věci: vyndání posilovače s tím ušetřím 6 kilo: to už pro mě néní:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5