Mia NBFL 1.6

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Mia NBFL 1.6

Příspěvekod MAXsport » 12 črc 2013, 10:45

Dík za odpověd :)

Jinak vyměnil jsme palivový filtr, buchse pod řadičkou (ikdyž původní bylo OK) a pomocný spojkový válec.

Po víkendu se chystám na výměnu silentbloků za polyurethany Shore 75, což neni žádná tvrdotina, ale ani jako série, vazelína bude speciální průmyslová, kdy velká pixla stojí neskutečnou gardu :) ..měnit je budu společně s novýma šroubama na geometrii, takže pak se naladí nějaká lepší geometrie.

Každopádně, budu prodávat gumy Yokohama AVS Sport 205/50/15, vzorek kolem 6mm (musim překontrolovat), pokud má někdo zájem, určitě se dohodneme na nějaké rozumné ceně :)

Vyvinuli jsme středně-tvrdou novou směs na budeme vyrábět v rozměru 195/50/15, momentálně z testů vyšla lépe než R888 a cena bude taky hodně příznivá.

Chci se ještě zeptat, budu kupovat čidlo teploty oleje, takže přemýšlím, kam budík hodím, má někdo nějaké nápady?
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod birda » 12 črc 2013, 11:47

Budík do DINu k rádiu, pokud tam máš kastlík tak místo toho si udělat plech a do něj si to zabudovat, nebo místo výdechu topení, tam je to taky celkem málo invazivní metoda ;)
Obrázek
Silver NA 1.8 | custom made exhaust | IL NB radiator | rám AMD | sicny a čtyřbody
birda

Příspěvekod MAXsport » 12 črc 2013, 12:31

Mám nbfl rádio, takže v podstatě celý panel. Já chci právě něco, co v pohodě sundám, aniž by to zanechalo nějaký známky.
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod birda » 12 črc 2013, 12:35

Když dáš nějakou přídavkou kapličku, pak jí budeš muset navrtat do palubky, nebo aspoň přilepit. Mě osobně se třeba budíky na NA ve výdechu topení dost líbí, kort když jsou dva ;) kabely tam schováš a třeba do kroužku topení by v NA to šlo pěkně zabudovat
Obrázek
Silver NA 1.8 | custom made exhaust | IL NB radiator | rám AMD | sicny a čtyřbody
birda

Příspěvekod MAXsport » 19 črc 2013, 18:37

Uvidim až mi přijde budík, nějak to vymyslim :)

Jinak polyurethany už mám na zadní nápravě + nové kosti stabilizátoru + nový šrouby na geometrii, ramena a stabilizátor se natřel modrou barvou. Sraní s tím bylo opravdu strašný :roll: Samotný lisování nových silentbloků ani ne, ale všechno ostatní ano.

Je to mnohem lepší než jsem očekával, celkem až neuvěřitelné je, že zadní kola najednou mají mnohem větší styk se silnicí, díry to i přes to, že jsou tvrdší než sériové žehlí lépe, nemluvě o tom, že zadek se celkově zpevnil. A hlavně, nekoná se žádné vrzání ani skřípání, ani žádný jiný vedlejší vliv polyurethanů. Geometrii jsem hodil od oka na mírný odklon na první čárku, kolik to je si nehodlám odhadnout. Tedka je na řadě přední náprava a poté pořádná geometrie.
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod MAXsport » 02 srp 2013, 20:45

:)
Obrázek

Z 16kg na 8kg.
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod George » 02 srp 2013, 23:17

z 20 dB na 90 dB:D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod kousmen » 03 srp 2013, 08:31

Ooou, tak to má koule. Nedát tam tlumič, tak je ještě lehčí, co ty na to? :D
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Winie » 03 srp 2013, 10:13

jsem zvedavej na reference. Mam to stejne, respektive mel a dokud sem nedal rezonator tak sem mel mrtvej spodek jak chlap po padesátce
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod MAXsport » 04 srp 2013, 18:40

Nedát tam tlumič, tak mi to ty koule urve :D

Jinak winie, máš pravdu, spodek je trochu horší a taky uvažuji, že tam dám rezonátor :)
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora