Včera proběhlo první seznámení s okruhem ve Vysokém Mýtě. Okruh byl po celou dobu mokrý a já díky tomu v podstatě taky, kdybych to přenesl do ženského světa
Auto funguje prostě parádně, jen to chce ještě pracovat na řízení, dost jsem se trápil s nedotáčivostí. Možná bude třeba poupravit geometrii/přední stabilizátor. Zkoušel jsem měřit při jedné jízdě i čas, ale za celé odpoledne jsem nezajel ani jediné kolo čistou stopou, takže výsledný nejlepší čas 1:11 není moc vypovídající
Navázal bych na kvalitní onboard z písku, kdy jsem se rozhodl tentokrát zaměřit na práci levé nohy, pochopitelně spolujezdcovi, aby to bylo ještě o něco málo divácky atraktivnější. Občas si jde i všimnout G-senzoru v podobě lahve s vodou. Dovolím si doporučit 15. kolo, kdy došlo na palubě k vyvrcholení (viz. zvuk z prvních cca 30 vteřin
) a po cestě jsme nabrali i kozu (50. vteřina
). Celých 18 kol je samozřejmě také zajímavých, takže doporučuji shlédnout. Ocenil bych radu, jak na poslední vracák před cílem - zkoušel jsem různé stopy, tak mi poraďte, která je nejlepší
http://www.youtube.com/watch?v=yvbL6reBmhwNějaké normální video, případně fotky (pořadatelé myslím fotili) snad bude časem následovat.