Tak dělal radost docela... Ale konstelace hvězd se sešla pro mojí celoživotní lásku, tak sem neváhal...
Středeční progress - dveře nahozený, teď můžu konečně řešit centrál a jsem schopnej dojet ke klempíři...až se mi teda povede povolit šrouby na zrcátku - ty prostě nejdou Ještě jsem vyzkoušel kolo od Zeda...
prolít WDčkem, klepnout do nich přes šroubovák (pokud máš nějakej pořádnej a ne ty plastový mrdky) a v nejhoršim případě vzít vrtačku (z mé zkušenosti se většina šroubů menšího průměru tlakem a otáčkama vrtačky vyšroubuje dřív než je odvrtáš)
jestli to neni zrezlý, tak pomáhá to klepnutí... normálně do něj strč šroubovák a zhora klepni kladivem... měl bys ale k tomu použít průchozí šroubovák, jinak ho můžeš taky odepsat
Georgi, neuč leteckýho mechanika povolovat šrouby Díky za snahu, ale neber to tak, že si stěžuju že to nejde - jen jsem to nerozdělal když jsem měl jen chvilku, tak sem si tu postěžoval...
stejně je zajímavý, jak se dneska většina šroubováků nedělá průchozích co? A přitom je to tak jednoduchý - prostě prodloužit ten kov až dozadu...
PavelS píše:stejně je zajímavý, jak se dneska většina šroubováků nedělá průchozích co? A přitom je to tak jednoduchý - prostě prodloužit ten kov až dozadu...