Tak jsem taky odhlasoval všechny, ale za objektivitu neručím, u fotek s ženskejma jsem možná trochu přidal Příště bych byl nápodobně jako ostatní pro jednu fotku na člena..
charged "beauty" charged beast Miata simply begs to be driven hard!
Mám hodně rychlej internet a stejně snad půl hodiny... snad ne pozdě když to Radek ještě nezastavil Musim říct, že 60% fotek je o ničem, chtělo by to příště nějak omezit...
Jak tak koukám na bodíky u fotek, kdo dostal alespoň průměrných 6 bodů, může být spokojený, jen 7 fotek má hodnocení 7 a výše.. Osmičku nepřelezla žádná, asi přísní hodnotící
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000) Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005) Suzuki Swift 1.3 (1999)
Kde vidíš ty body? Já jsem se dopátral pouze seřazením od nejlepších k vítězným,ale body nevidím. Já hodnotil i víc jak 8 Hlavně by mě zajímalo podle čeho kdo hodnotil
Cely ten system hodnoceni je jak uz se tady psalo dost nestastny.. A hlavne - vetsinou fotek hodnotilo jak vidim nejakych 12-14 lidi, coz je dost malo na to, jak dlouho to tady viselo.
nic proti vitezum, ale docela me teda poradi prekvapilo osobne jsem cekal souboj george vs. henges a udivuje me, ze fotka, ktera dokonce po peti letech na par tydnu vystridala moji miatu na mojem PC se umistila az jako pátá no nic. slava vitezum a cest porazenym
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
Henges píše:Kde vidíš ty body? Já jsem se dopátral pouze seřazením od nejlepších k vítězným,ale body nevidím. Já hodnotil i víc jak 8 Hlavně by mě zajímalo podle čeho kdo hodnotil
Když se koukneš do galerky, kde se hodnotilo, vidíš u každý fotky průměrnou "známku"
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000) Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005) Suzuki Swift 1.3 (1999)