Indikátory a měřidla, čidla a senzory. To jest něco, k čemu moje slepé oko nenašlo na zdejším fóru téma. Pokud tady je, tak mě prosím odkažte. V opačném případě bych tady uvítal veškerou diskusi kolem těchto záležitostí.
Dovolím si tohle téma hned využít k několika dotazům.
Hodlám si vytvořit vlastní konzoli, se vším všudy. Přestože jsem v dávné době prošel krátkým studiem autoerotiky, tak všem těm káblíkům, čidýlkám a obvodům nerozumím ani za mák. Autoelektrikář ze mě asi nebude ani po pár radách, ale rád bych došel k potřebným informacím a výsledným postupům jak na to.
Nefungují mi budíky a jelikož je to od doby co se předloni zakouřilo z řídící jednotky, tak mám obavy, že nepojede ani sestava nových budíků. Musím tedy řešit nejdřív jednotku nebo se obejdu i "bez ní"?
Pokud obejdu, tak co všechno k tomu musím přikoupit a co můžu s čistým svědomím z auta vyhodit?
Dalším dotazem bych rád otevřel téma na to, jaký budíky zvolit. Vím, že nejsem závodník, takže to nemusí být extra třída jako Stack, ale zatím o ničem jiným ani neuvažuju, neboť jsou mi zbylé značky nesympatické nebo ještě více nedostupné. Jak a proč byste vybrali vy?
To je prozatím všechno, co mě zajímá. Takže pokud oplýváte nějakou znalostí, která by mi mohla dopomoci k vytvoření díla, tak vás o ni na kolenou prosím. Neb tady se svým smyslem pro rozruch nejspíš nepochodím. Za každou z nich děkuji předem.