jareknovak píše:Nádherná. Kde jsi sehnal takové hezké číslo - náhody?
Ty kola jsem koupil za dobrou cenu ale byly v žalostném stavu, přesně jak píšeš, pod lakem zoxidované, ohoblované od obrubníků, nicméně rovné, nekoplé. Tak jsem si říkal že to nebude nic hrozného udělat z nich zase pěkné kola. Plastové atrapy šroubů šly okamžitě pryč a vnější okraj límce jsem trochu ubral aby se ztratily stopy po obrubnících. Barvožrouta jsem použít nechtěl, tak jsem starý lak dostal dolů smirkem a smirkovými kotoučky+vrtačka. Já zvolil následující postup: smirek 320+voda -> 1000+voda -> hadrový kotouč ve vrtačce+leštící pasta. A výsledek celkem fajn. Uvažuju že časem nechám ty středy kol stříknout na nějakou zajímavější barvu, no uvidíme. Ještě mě čekají přední kola, ty mají jinou šířku (7,5") a je tam takový prolis, kam se ničím pořádně nedostanu, takže se tomu barvožroutu asi nevyhnu.kopac píše:Hezky pěkně ty, zrovna taky po večerech dávam do pucu kola. Můžu se zeptat, co všechno si renovoval a jakým způsobem? Já zatím sundal barvožroutem starej lak z límců a 320smirkem sem dostal pryč oxidaci pod lakem, těď to šmidlam 600 smirkem a už se to začíná lesknout, tak nevím jestli už nejít na leštící pastu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 198 návštevníků